Revolucionarni neinvazivni postopek liftinga! - 50 % na nekirurški lifting obraza in vratu MED VISAGE v Inštitutu lepote in zdravja Dharma v Zagrebu! Kombinacija ultrazvočne tehnologije in radiofrekvence globinsko deluje na kožo ter zagotavlja optimalne in dolgotrajne rezultate!

Najpopularnejši anti-age tretma, ki zategne kožo, privzdigne veke, zmanjša podbradek, ter spodbudi proizvodnjo kolagena!

Vrhunski nekirurški lifting obraza in vratu MED VISAGE
Vrhunski nekirurški lifting obraza in vratu MED VISAGE
Vrhunski nekirurški lifting obraza in vratu MED VISAGE
80,37€
    Kupi kupon
Vrednost:
161,00 €
-50%
Prihranek:
80,63 €
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 5,63€ na eDenarnico

Eden izmed najbolj priljubljenih anti-age tretmajev na svetu, ki je revolucionariziral nekirurški lifting obraza!

Poseben kraljevski tretma! Med Visage je posebna naprava za nekirurški lifting obraza in vratu, ki s kombiniranjem ultrazvočne tehnologije in radiofrekvence globinsko deluje na kožo. Ima vse potrebne certifikate in je odobrena s strani FDA.

Z ultrazvokom se učinkovito zmanjšajo gubice ter ohlapnost kože. Tehnologija 5 mHz je zasnovana tako, da optimizira stik s kožo, kar poskrbi da je postopek popolnoma varen in neboleč. Radiofrekvenca na neinvaziven način ogreje podkožno tkivo, ter ob tem ne poškoduje povrhnjice. S toploto se spodbudi proces proizvajanja kolagena, kar da koži napet in mladosten videz. S povišano temperaturo se poveča dotok krvi in oskrba s kisikom na obravnavanem področju, hkrati pa se pospeši tudi delovanje limfe, kar poskrbi za odstranjevanje toksinov.

Učinki tretmaja:
- zateguje in pomlajuje kožo
- spodbuja proizvodnjo novega kolagena
- izvaja neinvazivni lifting
- zmanjšuje podočnjake
- privzdigne veke
- zmanjšuje podbradek

Koža je po tretmaju mehka na otip, ter popolnoma svežega in mladostnega videza. Tretma je povsem neboleč - občutek je podoben prijetni topli masaži. Podarite si najboljše in stopite v boj proti staranju!

Dharma Inštutut obstaja že 15 let. V tem času so razvili unikaten pristop, s katerim sledijo nenehno spreminjajočim se trendom, hkrati pa strankam zagotavljajo zdravje in trajno zadovoljstvo. Iz dolgoletnih izkušenj črpajo  navdih za ustvarjanje najrazličnejših lepotnih in wellness ritualov. S svojo konkurenčno ponudbo nenehno navdušujejo, tako da jim zaupajo tudi številne znane osebe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!