Odlična rekreacija v krasnem okolju! - 50 % na 1-urni najem teniškega igrišča na umetni travi za 2 osebi pri Gostilni in penzionu Domen + brezplačna izposoja loparjev in žogic!

Odpravite se v srce Dolenjske in v objemu narave uživajte v svoji najljubši rekreaciji!

3,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,00 €
-50%
Prihranek:
3,00 €
 
 

Na pol poti med Ljubljano in Zagrebom, v srcu Dolenjske, 3 minute stran od izvoza z avtoceste Ljubljana-Obrežje za Šmarješke Toplice in Otočec, se v Gostilni Domen naša družina Zorko z ekipo vsak dan znova trudi za vas. Za vas pripravljajo cenovno ugodna kosila, da se vam niti ne izplača kuhati doma! Za vikend lahko izbirate med najmanj tremi okusnimi meniji od 12,50 € naprej in seveda pestro ponudbo jedi z jedilnega lista (a’la carte). Naše jedi so iz najboljših sestavin pretežno okoliških kmetij in večinoma domačih dobaviteljev.

Poleg okusne, raznolike hrane in prijazne postrežbe, je njihova največja prednost dostopna lokacija ob cesti, a ob enem v zelenem objemu dreves in rož. K še boljšemu počutju pripomore potok Toplica, ki teče v neposredni bližini. Tukaj lahko v miru spijete pivo ali pojeste sladoled dobesedno z nogami v vodi.
Na domačiji Zorko, katere srce je gostilna Domen, vsakdo lahko najde nekaj zase, še posebej rade nas obiščete družine z otroki, saj le-tem tam ne more biti dolgčas! Otroško igrišče v bližini in otroški kotiček v restavraciji vam, staršem, omogočijo, da v miru uživate v jedi, medtem, ko se vaši otroci zamotijo z igro ali branjem pravljice o Rdečem pujsku, ki je pogumno rešil prebivalce gozda pred hudobnim volkom! Poseben čar za otroke pa je, da lahko hranijo ribe kar čez okno restavracije. Poleg »domačih« rib v potoku, je na kmetiji še kopica različnih živali, od najmanjših piščančkov, muckov, gosi, psa, vse dojahalnih konj! Malo bolj pozorni lahko dnevno opazite prizore, ki jih drugače srečate le v neokrnjeni naravi. Čaplje, kače, divje račke, pižmovke,veverice, celo potočni raki in pisni vodomec , ter raznovrstni redki ptiči so njihovi redni »gostje«.

Za rekreacijo gostov od blizu in daleč je seveda na voljo teniško igrišče na umetni travi, prav tako pa lahko na teniško rekreacijo pridete samo v športnih copatih, saj vam omogočajo najem loparjev in žogic.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Višnja Gora, Slovenija

Nepozabno nočno razvajanje za 2 osebi v Wellnessu Valentin

Nočna sprostitev v finski savni in masažnem bazenu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!