Adrenalinski prelet na največji prireditvi za mlade, Škisovi tržnici 2019! - 60 % na zipline spust + vstopnica za Škisovo tržnico, ki bo 9. 5. 2019 na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani!

Preletite Škisovo tržnico, najbolj noro zabavo za mlade!

Zipline spust in vstopnica za Škisovo tržnico
Zipline spust in vstopnica za Škisovo tržnico
15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-60%
Prihranek:
23,00 €
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 1,50€ na eDenarnico

Že 22. leto zapovrstjo Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) pripravlja Škisovo tržnico, največjo kulturno-zabavno prireditev za mlade, ki temelji na promociji slovenske kulture in kulinarike, s pestrim popoldanskim ter večernim programom pa skrbi za dobro vzdušje in zabavo obiskovalcev.
59 študentskih klubov na tržnici predstavi svoje delovanje ter posebnosti in značilnosti kraja, iz katerega prihajajo.
V popoldanskem delu prireditve se obiskovalci lahko sprehodijo med klubskimi stojnicami ter spoznajo različne okuse in narečja Slovenije, se družijo in zabavajo ob odlični glasbi, predvsem pa občutijo utrip mladosti in študentskega aktivizma.
Škisova tržnica vsako leto gosti uveljavljena imena slovenske in tuje glasbene scene, priložnost pa dobijo tudi še neuveljavljene perspektivne glasbene skupine.
Pomemben del Škisove tržnice je njena mednarodna komponenta. Mladi predstavniki tujih držav so združeni na Mednarodnem otočku, kjer kulinarične dobrote in zanimivosti iz tujine predstavijo študenti iz zamejstva.
Z namenom promocije solidarnosti ter medsebojne pomoči organizatorji v kulturno-zabavno dogajanje vsako leto vnašajo dobrodelno noto. V želji po spodbujanju okoljske odgovornosti med mladimi so že pred leti pričeli tudi z ekološko usmeritvijo. Danes Škisova tržnica ni znana zgolj po svojem kulturnem in zabavnem konceptu, temveč tudi kot prva EKO prireditev za mlade v Sloveniji, ki s sprotnim ločevanjem, stiskanjem in odvažanjem odpadkov ohranja prizorišče čisto.
Prireditev se je od svoje prve upodobitve pojavila na več lokacijah po Ljubljani. Letos bodo študentski klubi svoje stojnice postavili v mesecu maju, na travnati zelenici Kardeljeve ploščadi za Bežigradom.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!