Aktiven dan! - 50 % na celodnevno pustolovščino za 1 osebo MED TEDNOM: paintball na urejenem poligonu + najem opreme (obleka, zaščitna maska) + 50 kroglic + rafting ALI čolnarjenje + obvezna oprema (jopič, čelada, čevlji) + uporaba piknik prostora, tuša s toplo vodo in sanitarij!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paintball in rafting ali čolnarjenje med vikendom za 30,10 €!

Paintball ter rafting ali colnarjenje na Kolpi za 1
Paintball ter rafting ali colnarjenje na Kolpi za 1
21,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
43,00 €
-50%
Prihranek:
21,50 €
 
 

Podarite si aktiven dan ob Kolpi! Čolnarjenje ali rafting in adrenalinski paintball na Kolpi!

Posebno v poletnih mesecih je dolina Kolpe izredno privlačna za obiskovalce, saj lahko poleg kopanja uživajo tudi v čolnarjenju, raftingu, piknikih, kolesarjenju in pohodništvu. Reka Kolpa sodi med eno najtoplejših in najčistejših rek in je primerna tako za tiste izkušene kot družine z manjšimi otroci, tisti pa ki si želite več adrenalina se po reki Kolpi odpravite pri vodostaju 100-140cm. Za vse tiste prave avanturiste, pa priporočamo robinzonsko čolnarjenje.

Izhodiščna točka vseh naših spustov (čolnarjenja, raftinga) je vas Kot ob Kolpi, kjer vas bomo pričakali z dobrodošlico in se nato odpravili na začetek spusta. Na vašo željo pa za večje skupine pripeljemo čolne tudi na druge reke. Med čolnarjenjem ali raftingom si lahko ogledate naravne znamenitosti(npr. jamo Kobiljačo), živali med katerimi lahko vidite sivo čapljo, predvsem pa uživate v miru in neokrnjeni naravi, saj večji del reke Kolpe teče po krajinskem parku Kolpa. Za varnost je dobro poskrbljeno saj vam nudimo izredno kvalitetno opremo (jopiče, čelade, neoprenske obleke, vrhunske čolne), ki zadostujejo vsem evropskim standardom, kar potrjuje tudi obvezni pregled o usposobljenosti čolnov za plovbo pri luški kapitaniji.

Spust lahko zaključite na urejenem piknik prostoru.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!