Ustvarite čarobno vzdušje! - 60 % na tečaj aktivnega učenja ČARODEJSKIH TRIKOV (5x po 45 min) + rekviziti (karte, robci, vrvi)! Čudežno presenetite in pustite brez besed vse okoli sebe!

Začarajte, očarajte in nasmejite daleč naokrog!

Tecaj carodejskih trikov (5x po 45 min)
Tecaj carodejskih trikov (5x po 45 min)
240,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
600,00 €
-60%
Prihranek:
360,00 €
 
 

Čarodej nove generacije!

Aleksander Štucl oziroma Magic Aleksander (njegovo umetniško ime) je 23-letni fant, vedno zabaven in nasmejan. Čarovnija mu je  spremenila življenje. Njegova čarovniška pot se je začela že v osnovni šoli, ko mu je sošolec pokazal zanimiv čarovniški trik in ga z njim čisto šokiral in navdušil. Tako se je Aleksander začel zanimati za magijo. Začel je z branjem čarovniških knjig in si dopisoval z različnimi čarovniki po svetu. Vadil je 14 ur na dan in tako sprotoma pridobival nove spretnosti in kaj kmalu trike izumljal tudi sam. Več kot 13 let je pridno vadil in nastopal po različnih lokalih, klubih, sejmihzabavah …

Zadnja 4 leta se prebija na medijsko sceno s svojimi youtube posnetki, ki so dosegli več kot 700.000 ogledov. Snemal je z več kot 50 znanimi Slovenci in tujci (Borut Pahor, Severina, Jan Plestenjak, Urška Žolnir, Filip Flisar, Goran Dragić, Vid Valič, Peter Poles …).

Aleksandru je zabavanje otrok v veselje, njihovi nasmehi mu vedno polepšajo dan in poskrbijo za dodaten zagon. Vedno se potrudi in skuša s svojim programom ustvariti čarobno vzdušje, ki se nadaljuje tudi po nastopu. S svojim 30- do 40-minutnim programom jih bo začaral, očaral in nasmejal, da se bo njihov smeh slišal še daleč naokrog!

Čarovnije za odrasle so Aleksandru najljubše, saj ljudi rad preseneča in jih pusti brez besed. To mu uspe z dinamičnim in zanimivim programom, ki ga prilagaja glede na tip dogodka. Program je prav zato lahko primeren za rojstne dneve, VIP zabave, cocktail zabave, različna praznovanja v restavracijah in lokalih …

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Novo Mesto, Slovenija

NOVA tehnologija preoblikovanja telesa - megashape (6x 60 min)

Izjemni rezultati: 19% izguba maščobe, 16% povečanje mišične mase, 11% manjša mišična diastaza po porodu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU 8D

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!