Ekskluzivno samo na 1nadan.si! - 55 % na 1x letno naročnino na tiskano izdajo revije Ženski svet in 1x letno naročnino na digitalno izdajo revije Ženski svet + GRATIS dekorativna kozmetika Catrice za prvih 200 naročnikov v vrednosti 28,93 €!

Praznujte 4. rojstni dan ženske lifestyle revije Ženski svet! Med vsemi vplačanimi naročninami bomo izžrebali tudi tablico Asus!

24,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
54,99 €
-55%
Prihranek:
30,29 €
 
 

Revija Ženski  Svet praznuje 4. rojstni dan!
Ženski svet je revija, kjer ženska najde vse na enem mestu, in to vsak mesec ob istem času. Revija ima privlačen dizajn, prilagojen ženskemu pogledu, vsebine pa so predstavljene s pozitivnim pogledom na svet. Bralke revije Ženski svet so mladostne (čeprav so morda že v zrelih letih) in si želijo objektivnih ter preverjenih informacij, vedno so v iskanju priročnih nasvetov, zadnjih novosti in zanimivosti. Obožujejo lepotne izdelke, želijo biti v koraku z modo po svoji meri, prisegajo na zdrav duh v zdravem telesu, imajo rade urejen dom in so poučene o temah, povezanih z zdravjem. V reviji Ženski svet najdejo tako uporabne informacije kot razvedrilo za prosti čas.

NAGRADNA IGRA – TABLICA ASUS (Splošni pogoji sodelovanja): Med vsemi vplačanimi* naročninami v obdobju med 25. 5. in 12.7. 2017 bomo izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a 1x tablico Asus. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec/ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje 1 teden po opravljenem žrebu. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si). Z vsakim kupljenim* kuponom si povečate možnosti za osvojitev nagrade. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom* 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom Aritmija medija na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. MEDIA LAB d. o. o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen nagrajenca/ke, za namen podelitve nagrade. Nagrajenc/ka se strinja, da ga/jo organizator in izvajalec po koncu žreba objavita kot nagrajenca/ko na svojih spletnih straneh ali Facebooku z imenom in priimkom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!