Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Djerba, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Djerba Menzel 4* v Tuniziji!

Tipična otoška gradnja, glavna stavba in menzli, daje hotelu poseben karakter. Leži ob peščeni plaži in ima 3 zunanje in 2 otroška bazena s tobogani ter atraktivne bare. Na voljo pestra hotelska animacija.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hammamet, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Hammamet 4* v Tuniziji

Hotel leži v centru mesta Yasmine Hammamet, v bližini je tematski park Carthage Land in golf igrišče.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Palace 5* ob plaži v Tuniziji!

Hotel se nahaja ob dolgi peščeni plaži in v centru najbolj priljubljenega tunizijskega turističnega letovišča Port el Kantaoui, zato ga priporočamo vsem gostom.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Mahdia, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Mahdia Beach & Aqua Park 4* v Tuniziji!

Hotel zgrajen v tunizijskem stilu ima vodni park s tobogani, ki je obdan z velikim vrtom. Leži ob peščeni plaži, kjer med mivko najdete čudovite školjke.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Poleti iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Port El Kantaoui 4* v Tuniziji!

Hotel se nahaja na plaži in v neposredni bližini centra turističnega letovišča Port El Kantaoui, ki ga krasijo tlakovane ulice, magične pojoče fontane ter bogata turistična ponudba.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Club Selima 3* v Tuniziji!

Hotel priporočamo vsem, ki imajo radi poudarek na animaciji. Leži ob peščeni plaži in je priljubljen tako pri družinah kot tudi parih.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Mahdia, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Mahdia 5* ob plaži v Tuniziji!

Hotel se nahaja v srcu turističnega centra Mahdie in je zgrajen v mavrski arhitekturi. Prepričala vas bo ena izmed najlepših plaž Mediterana, kjer med mivko najdete ogromno lepih školjk.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Palm Marina 5* v Tuniziji!

Najbolj prodajan 5* hotel leži tik ob dolgi peščeni plaži, okoli njega pa je lepo urejen vrt. Postavljen je v središče najbolj priljubljenega tunizijskega turističnega letovišča Port El Kantaoui.

ULTRA FIRST MINUTE – samo do 31.1.2018! SUPER CENA za 8-dnevni SAFARI PROGRAM Po sledeh Berberov in počitnice na celinski Tuniziji: letalski prevoz Ljubljana-Tunizija-Ljubljana + 5x nočitev s storitvijo all inclusive in 2x nočitev s polnim penzionom v hotelih El Mouradi 4*!

PRIJAVNINA VKLJUČENA! Na voljo so številni drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Tunizija, 8 dni, safari
Tunizija, 8 dni, safari
Tunizija, 8 dni, safari
Tunizija, 8 dni, safari
Tunizija, 8 dni, safari
369,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Safari program »Po sledeh Berberov« in počitnice na celinski Tuniziji

Vsi tisti, ki vam počitnice in sproščen oddih nista dovolj in si želite pobliže spoznati Tunizijo ter obenem spoznati katero od skrivnosti te »dežele za tančico«, vabljeni, da se nam pridružite na našem, posebej za to, pripravljenem safari programu.

1. DAN: LJUBLJANA - CELINSKA TUNIZIJA - YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana in dvourni polet proti Tuniziji. Pristanek na letališču v Tuniziji (Monastir ali Enfidha). Sledi avtobusni transfer in namestitev v hotelu El Mouradi 4* s storitvijo all inclusive.

2. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
Dan namenjen počitku, sprostitvi, nakupom, sprehodom ter individualnim izletom in ogledom.

3. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI - TUNIS - KARTAGINA - SIDI BOU SAID - YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI

Po zajtrku sledi vožnja proti severu države, mestu Tunis. Prvi postanek naredimo v centru moderne in živahne prestolnice, na tuniški medini, kjer se poskusimo v barantanju. Časa imamo tudi za obisk tipične tunizijske kavarne ali šiša bara. Nadaljujemo v Kartagini, prestolnici Punskega imperija, kjer si pobliže pogledamo njene ostanke, danes del UNESCO-vega zaščitenega območja. Kartagina bo prebudila vašo domišljijo s svojo bogato zgodovino in povedala zgodbo o princesi Elisi in velikem vojskovodji Hanibalu. Na področju Kartagine sledi obisk nacionalnega muzeja na hribu Byrsa. Po ogledu sledi kosilo in nato sprehod skozi idilično belo-modro vasico umetnikov Sidi Bou Said, ki vam ponuja prekrasne panoramske razglede. Sledi povratek do hotela, večerja in nočitev.

4. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI - EL JEM - MATMATA – DOUZ
Po zajtrku v hotelu se odpeljemo proti jugu države, kjer bomo odkrivali skrite zaklade in nedvomno izkusili nepozabno dogodivščino. Prvi postanek naredimo v mestu El Jem, kjer si ogledamo enega največjih in najbolj ohranjenih rimskih amfiteatrov, ki je nekoč sprejel tudi do 30.000 obiskovalcev. Naprej se odpravimo proti Matmati, kjer si ogledamo tipično berbersko bivališče, trogloditsko hišo, kjer nekateri Berberi še danes živijo v svoji kulturi in jeziku. Kosilo (pijača se doplača) v podzemnem hotelu. Sledi vožnja do mesta Douz, poznanega pod imenom »Vrata Sahare«. Doživetje bo vsekakor sprehod po Sahari na malce drugačen način, na kameljem hrbtu (doplačilo). Sledi namestitev v hotelu 4*, večerja in nočitev.

5. DAN: DOUZ - CHOTT EL JERID – TOZEUR
Po zajtrku pot nadaljujemo preko največjega slanega jezera Tunizije, Chott El Jerid, kjer bomo naredili krajši postanek, odkrivali skrivnost puščavske rože in občudovali prelivanje barv na obzorju. Sledi vožnja do mesta Tozeur, kjer obstaja več možnosti. Če ste avanturisti, se lahko odpravite na »off road« vožnjo s terenskimi vozili - Ong Jmel (doplačilo) ali pa se z istimi vozili podate na vožnjo do prekrasnih gorskih oaz Chebika in Tamerza (doplačilo). Obstaja tudi možnost združitve obeh fakultativnih izletov. Sledi namestitev v hotelu 4*, kosilo, večerja in nočitev. Po želji se lahko ob doplačilu udeležite folklorne večerje v oazi dateljnovih palm (doplačilo).

6. DAN: TOZEUR - GAFSA - KAIROUAN - YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
Po zajtrku nas bodo lokalne kočije odpeljale na ogled prekrasnih velikih oaz dateljnovih palm ter do majhnega puščavskega živalskega vrta (doplačilo). Sledi vožnja proti severu in postanek na poti za kosilo. Za konec se ustavimo še v svetem mestu muslimanov, Kairouanu, in si od zunaj ogledamo veliko mošejo Sidi Oqba ter obiščemo bazar, kjer se ročno izdelujejo preproge, za katere boste imeli možnost barantati. Sledi povratek v hotel, kamor se vrnemo v času večerje.

7. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
Dan namenjen počitku, sprostitvi, morebiti še zadnjim nakupom, sprehodom ter individualnim izletom in ogledom.

8. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI - ENFIDHA / MONASTIR – LJUBLJANA
Avtobusni transfer iz hotela do letališča ter polet proti Ljubljani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!