Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-58%
Oseb: 1
preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!

- 58 % na tečaj za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS + priročnik + neomejen dostop do VHF GMDSS simulatorja pod vodstvom izkušenih navtikov! Tečaj lahko opravljate v 7 mestih po Sloveniji!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije navtičnih tečajev, preverite med dodatnimi možnostmi!

51,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
125,00 €
-58%
Prihranek:
73,30 €
 
 

Potek tečaja VHF GMDSS:
5 urni tečaj, na katerem kandidat dobi vse potrebne informacije za uspešno opravljanje izpita. Tečaj se izvaja v popoldanskih urah.

V ceno tečaja je vključeno: 5 urni tečaj pod vodstvom izkušenih navtikov, priročnik za VHF-GMDSS, neomejen dostop do simulatorja radijske postaje.

Tečaj VHF GMDSS poteka po programu objavljenem v Uradnem listu RS in po zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo ter obsega naslednje vsebinske sklope: pravila o radijski službi, osnove radiotelefonije in delo na GMDSS opremi ali simulatorju. Vsi vsebinski sklopi so sestavni del izpitnega programa. Predavatelj vam bo za vsak vsebinski sklop podal vso potrebno teoretično in praktično znanje.

Izpit za VHF GMDSS postajo lahko opravljate takoj po zaključku tečaja, in sicer na Upravi za pomorstvo RS v Kopru. Vso pomoč in napotke za prijavo k izpitu za čoln vam bo priskrbel učitelj.

Opravljen izpit za radijsko postajo VHF-GMDSS mora imeti vsak, ki upravlja plovilo, ki je opremljeno s postajo VHF-GMDSS. Izpit je veljaven doživljenjsko in je mednarodno priznan!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€