- 72 % na bon v vrednosti 920 € za povečanje prsi v Polikliniki Arcadia v Daruvarju: povečanje prsi + splošna anestezija + 24-urno bivanje na Polikliniki + prva pooperativna kontrola v 7 dneh po posegu na Polikliniki Arcadia!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 256 €. Doplačilo, 2.299 € do akcijske cene 2.555 € (polna cena storitve znaša 3.475 €), pa poravnate v sami ordinaciji.

Poliklinika Arcadia
Poliklinika Arcadia
256,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
920,00 €
-72%
Prihranek:
664,00 €
 
 

Dojke so simbol ženstvenosti skozi celotno človeško zgodovino. Specifične estetske preference so se skozi čas in prostor spreminjale, a so lepo oblikovane in primerno polne prsi vedno znak lepote.
Ženske se za povečanje dojk odločajo iz različnih razlogov, zato ker imajo občutek, da so premajhne, neenake ali asimetrične, ker bi želele doseči velikost po dojenju ali večji izgubi telesne teže, zaradi abnormalnega razvoja dojk (npr. tuberozne dojke) in za rekonstrukcijo dojke po predhodnem kirurškem posegu.

Več o posegu, pripravah nanj, rezultatih in druge informacije o povečanju dojk preberite tukaj.

Poseg izvaja mr. sc.Bojan Ignatovski, dr. med. Preberite njegov življenjepis.
Več o sodelavcih Poliklinike preberite na povezavo o medicinskem osebju.

Poliklinika Arcadia je prva ordinacija za estetsko kirurgijo na področju Republike Hrvaške.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-57%
Rezerviranih 88

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: 3 popoldneve predavanj, praktičnih vaj in primerov iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v 9 mestih po vsej Sloveniji.

-55%
Rezerviranih 8

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju!

Super cena
Rezerviranih 2499

Celodnevno kopanje v Zdravilišču Radenci

Vstopite v svet termalnih mehurčkov! V tej ponudbi lahko izberete tudi celodnevno kopanje + dunajski zrezek s prilogo za 12,60 €.

-56%
Rezerviranih 3

Spust po najdaljšem zip linu na Gorenjskem

Izkusite 2 najdaljša zip line spusta v gorenjski regiji, na katerem dosežete hitrost cca 30-40 km/h! V tej ponudbi je na voljo tudi 2x 250m spust za 11,50 €!

-52%
Rezerviranih 17
Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!