Za popolno postavo! - 74 % na 60-minutno preoblikovanje telesa: elektrostimulacija + body wrapping + limfna drenaža, v Salonu lepote Dotik v Slovenj Gradcu!

Zmanjšajte obseg, učvrstite telo, povečajte elastičnost kože ter se znebite nadležnega celulita!

Preoblikovanje telesa
Preoblikovanje telesa
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-74%
Prihranek:
55,10 €
 
 

Elektrostimulacija
Klasične kirurške metode učvrstitve kože so za uporabnike boleče. Vedno več ljudi se zato odloča za nekirurške tretmaje. S segrevanjem tkiva in elektrostimulacijo povzročimo krčenje kolagenskih vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih funkcionalnih kolagenskih vlaken. Sočasno z učvrstitvijo kože se zmanjšajo tudi gube ter izboljša elastičnost. Z elektrostimulacijo učvrstimo trebuh, noge, zadnjico in prsi. Za dober učinek je potrebnih povprečno 5-10 tretmajev. Za odličen rezultat strankam pri tretmajih nudijo kreme in serume za učvrstitev telesa.

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele, kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

Limfna drenaža je postopek dober za zdravje in dobro počutje. Uporablja se tako v medicini kot v kozmetiki. V kozmetiki pa se limfna drenaža uporablja za odpravljanju celulita, pri tretmanih aknaste kože, za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju, pri odstranjevanju strij, kot preventiven ukrep pri zatekanju nog, ipd… Tekočina v mezgovnicah se imenuje limfa. Limfa potuje po žilah, preko manj zapletenih predelov do kompliciranih predelov in se prečiščena preko bezgavk prelije v venski obtok. Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu oponašanja krčenja žil, dela se čisto rahlo z namenom povečanja krvnega pretoka. Za vzdrževanje vzpodbujene vzpostavitve se priporoča rahel počitek, izogib težki hrani, nikotinu in kofeinu ter popitje velike količine tekočine - voda ali nesladkani zeliščni čaji. V času tretmajev se poveča delovanje mehurja saj se čistijo vse nabrane snovi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€