Čudovito razvajanje! - 67 % na odlično 60-minutno refleksoterapijo stopal v Centru Lepota, Vitalnost & Mistika! Preko refleksnih točk se sprošča energija in zdravi celotno telo!

Vrhunska terapija, ki pospešuje krvni obtok ter spodbuja odpravo škodljivih snovi iz telesa in delovanje imunskega sistema!

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-67%
Prihranek:
40,10 €
 
 

Refleksna masaža stopal je čudovito razvajanje, sej se z masažo stopal tudi zdravi naše celotno telo. Na stopalih se lahko diagnosticirajo raznovrstne bolezni in težave, ki jih ima oseba, prav tako se preko refleksnih točk sprošča energija, ki blagodejno vpliva na zdravje.

Refleksoterapija lahko predstavlja obliko preventive, ki v dinamičnem nihanju našega počutja ohranja ravnovesje na strani zdravja. Naše zdravje bi težko ponazorili z ravno črto, saj tudi če nimamo kakšnih posebnih zdravstvenih težav naše stanje niha od bolj do manj zdravega in je odvisno predvsem od usklajenosti delovanja celotnega telesa. Vsakodnevna naglica, obveznosti, nepravilna prehrana, premalo gibanja, ... povzročajo negativen stres, ki  neugodno vpliva na celoten človeški organizem, ga meče iz ravnotežja in tako škodljivo deluje na naše zdravje in dobro počutje. Stres in napetost namreč povzročata višji srčni utrip, začasno blokado prebavnega sistema, zoženje krvnih žil in s tem pretoka krvi. Telo tako ne dobi dovolj kisika in drugih hranilnih sredstev. Dlje časa trajajoči stres pa je tudi eden izmed pomembnih dejavnikov bolezni. RCM vodi v sprostitev, pospeši krvni obtok in s tem oskrbo celic s hrano in kisikom.

Refleksoterapija lahko predstavlja tudi obliko kurative, ki blaži naše manjše vsakodnevne tegobe (utrujenost, nespečnost, slabo prebavo, bolečine v mišicah, itd.) in/ali dopolnjuje medicinsko zdravljenje pri kroničnih in akutnih obolenjih (pomaga k hitrejšemu okrevanju, blaži bolečine itd.).

Učinki refleksoterapije:
• pospešuje krvni obtok in s tem oskrbo s kisikom
• spodbuja delovanje limfatičnega sistema (limfa je pomembna pri odplavljanju škodljivih snovi in pri obrambi organizma)
• pospeši odplavljanje strupenih snovi (čez limfo, ledvica, črevesje, kožo) in s tem spodbuja čiščenje telesa
• spodbuja delovanje imunskega sistema
• pomirja avtonomni živčni sistem, ki deluje brez naše volje (ob stresu namreč adrenalin spremeni naravne ritme: pospeši bitje srca, zoži žile,...).
• spodbuja ustvarjalnost, produktivnost in koncentracijo
• ugodno vpliva na naše odnose navzven (blaži hiperaktivnost in agresijo)
• pomirja bolečino idr.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 120

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 131

Bazenski kompleks The Temple of Life + Aquapark MartiLandia

Celodnevna zabava in počitek v LifeClass Termah Sveti Martin! Ne spreglejte vseh paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe. Vstop za otroke do 6. leta je BREZPLAČEN!

Super cena
Rezerviranih 4

Razvajanje za 2 v NOVEM VIP prostoru Wellnessa Aspara

Vzemita si čas za sprostitev in obuditev vajinih čutov!

-54%
Rezerviranih 12
-50%
Rezerviranih 3

Spoznavni potop Discover Scuba Diving

Prijetno športno druženje pri skupnem odkrivanju novih dimenzij!