Čas za vitko postavo! SUPER CENA za odličen 50-minutni tretma HYPOXY terapije za učinkovito preoblikovanje telesa: Hypoxi limfna masaža (20 min) + blaga fizična vadba (30 min), v frizersko lepotnem studiu In v Velenju!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket tretmajev HYPOXY terapije (12x po 50 min), za 149 €!

18,70€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Bliža se poletje, čas sonca, morja, užitka, potrebno bo obleči kopalke, vi pa imate odvečne kilograme in celulit na stegnih, bokih, zadnjici in trebuhu? Zmanjšajte obseg na kritičnih delih kot so noge, trebuh, zadnjica in boki za najmanj 1 konfekcijsko številko v enem mesecu!

Če si želite na naravni in zanesljiv način izgubiti najmanj 1 konfekcijsko številko in zmanjšati obseg na delih telesa, ki so vam moteči. Terapija obsega 12 vadb v enem mesecu in poleg centimetrov boste zmanjšali tudi celulit in izboljšali tonus kože. Z naravno aktivacijo maščob in lahko vadbo pod spremenjenimi klimatskimi razmerami bo vaše telo dobilo zapeljivo obliko. Hypoxi terapija je že več kot 10 let preverjena, naravna in učinkovita metoda za načrtno izgorevanje maščob in celulita na problematičnih delih telesa kot so noge, zadnjica, trebuh in boki. Terapija tudi aktivira limfni sistem telesa, ki se tako lažje očisti. Odločite se za zdravje in boljše počutje ter se pripravite na poletje, ko bo potrebno pokazati malce več.

Kaj vsebuje vsak tretma?
Vsak obisk je sestavljen iz vacu masaže, kjer vas pod blagim podtlakom istočasno izmenično masira 400 visoko učinkovitih celic. Stalno premikanja masažnih celic vam aktivira limfni sistem, aktivira maščobo in trenira kožo, jo napravi prožnejšo in posledično močnejšo. Učvrsti vezivno tkivo, odvaja tkivno tekočino in strupe iz telesa, pospešuje presnovo ter aktivira maščobe. Drugi del tretmaja je sestavljen iz blage fizične vadbe, ki poskrbi za še dodatno aktivacijo maščob in porabo le teh v mišicah, kar je popolnoma naraven način porabe maščob. Z vadbo se prilagodimo stranki, ko vidimo, kateri predel telesa je problematičen. 10 letne izkušnje in več sto zadovoljnih strank, ki se znova vračajo je garancija, da terapija deluje. Delovanje Hypoxi vadbe pod spremenjenimi klimatskimi razmerami je ključ za uspeh.

Naprave, uporabljene pri terapiji, vsebujejo nadtlačni in podtlačni koncept Hypoxi treninga, ki aktivira maščobe na problematičnih delih telesa. Rezultat je učinkovita odprava maščobnih blazinic in celulita ter vidna in pozitivna sprememba silhuete telesa. Hypoxi je preverjen, logičen in zdrav postopek preoblikovanja telesa v kombinaciji z zdravo prehrano. S programom vadbe boste v mesecu dni izgubili najmanj eno celotno konfekcijsko številko - večina jih več.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€