Popolno zabavno doživetje na Dravi za vse generacije! - 70 % na vozovnico za nepozaben 2,5-urni splavarski spust po čudoviti dolini reke Drave s Koroškimi splavarji z vključenim animacijskim programom!

Nepozabno doživetje, kjer boste na zabaven način podoživeli splavarjenje - splavarsko rajžo!

Vozovnica za splavarski spust po dolini reke Drave
Vozovnica za splavarski spust po dolini reke Drave
Vozovnica za splavarski spust po dolini reke Drave
7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-70%
Prihranek:
17,40 €
 
 

Čas je za družinsko zabavo. Splavarjenje na reki Dravi je lahko za vas in za Vaše otroke nepozabno doživetje, kjer boste na zabaven način podoživeli splavarsko rajžo.

Koroški splavarji vas že od svita nestrpno pričakujejo! Mojster Miha že pridno tesa les, flosarske frajle se pripravljajo na rajžo, flosarski gospodar pa vas že čaka s staro flosarsko harmoniko. Dobrodošli na Koroškem! Z nasmehom na ustih vas sprejmejo Koroški splavarji. Prijazne flosarske frajle vas bodo, kot je bilo včasih v navadi, pogostile s koroškim rženim kruhom in soljo.

Veliko smeha in dobre volje. S splavarskim humoristom Mihom boste na zabaven način izvedeli, kako so splavarili nekoč, prav tako pa vam bo zaupal marsikatero o zanimivih razvadah flosarjev. Pravi, da so flosarji včasih res dobro zaslužili, a kaj, ko so ob poti domov vse zaružili. Ob Mihovi pripovedi vam zagotavljajo polno smeha in dobre volje.

Flosarski krst
Čas je, da flosarji v svoj ceh sprejmejo novopečenega flosarja. Ta mora dokazati, da je dovolj zrel in nabrit, da postane pravi flosar. Flosarski župnik ga očisti vseh grehov in ga sprejme v flosarski ceh. Po krstu sledi zabava s flosarskimi frajlami in muzikanti. Ob pristanku bomo v slovo gotovo zapeli »Oj zdaj gremo, oj zdaj gremo, nazaj še pridemo …« V objemu narave, s plovbo po najlepšem delu reke, vam zagotavljajo nepozabno doživetje.

Plovba je mirna in primerna za vse generacije.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Klasična masažo telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-55%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma oblikovanja telesa z IPULSE LASERJEM

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!