Zmanjševanje in oblikovanje telesa na popolnoma naraven in učinkovit način! - 60 % na 1x novo izvedbo terapevtske anticelulitne + vakuumske masaže (cca 60 min) + spremljanje napredka: meritve prej in potem!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket 6 tretmajev anticelulitne + vakuumske masaže, za 110 €!

Anticelulitna vakuumska masaža
Anticelulitna vakuumska masaža
24,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-60%
Prihranek:
36,00 €
 
 

Do zavidljive postave z anticelulitno vakuumsko masažo v Centru Lepota, Vitalnost & Mistika! Anticelulitna in vakuumska masaža je obilka terapevtske masaže za zmanjševanje in oblikovanje telesa na popolnoma naraven in učikovit način!

Učinki terapije so vidni že kmalu, vendar je za optimalno zmanjšanje celulita, preoblikovanje telesa in učvrstitev telesa  potrebno vsaj 6 terapij, ki jih je priporočljivo izvajati enkrat ali še bolje dva krat tedensko!

Uporabljajo se vetuze ki so steklene, plastične ali silikonski kozarci, ki jih terapevt polaga na telo pacienta. Uporaba izboljšuje pretok či-ja (življenjska energija) in krvi ter zmanjšuje krvni pritisk. Vakuumski učinek ventuz poveča lokalno mikrocirkulacijo , kar spodbudi nastajanje kolagena, zatezanje kože in glajenje gub.

UČINKI MASAŽE: estetski učinki anticelulitne in vakuumske masaže kot odprava oziroma zmanjšanje celulita, odprava povešene kože, odprava oz. zmanjšanje obsega pomarančne kože, lepša in bolj elastična in gladka polt ter lepše ter čvrstejše telo so hitro vidni.

ZDRAVSTVENI UČINKI: Anticelulitne in  vakuumske masaže so zlasti lajšanje bolezni oz. težav, kot so prehladi, bronhitis in osteohodroza oziorma obolenje sklepov in seveda boljše počutje. Masaža se izvaja samo ročno s pomočjo ventuz in seveda z popolnoma naravnimi olji ki jih uporabljajo tudi v Ajurvedi medicini ter s posebni dodatki zelišč ki se polagajo na območje celulita.
 
Ta metoda je popolnoma naravna brez posegov v telo s stroji in z popolnoma naravnimi pristopi po tradicionalni kitajski in indijski medicini ki je vedno bolj priznana in njeni učinki so vidni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Klasična masažo telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-55%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma oblikovanja telesa z IPULSE LASERJEM

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!