Prav posebna masaža! - 70 % na 60-minutno energijsko masažo s kristaloterapijo (2 terapiji v enem) v Centru Lepota, Vitalnost & Mistika! S pomočjo kristalov do telesnega, čustvenega in duhovnega zdravja!

Zdravljenje s pomočjo kristalov - vsak kristal oddaja svojo frekvenco in deluje na drugo telesno področje v človekovem organizmu.

Energijska masaža s kristaloterapijo, 60 min
Energijska masaža s kristaloterapijo, 60 min
15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-70%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Izraz kristaloterapija pomeni zdravljenje s pomočjo kristalov. Kristali so živa bitja, saj v sebi vsebujejo življenje in energijo in so prevodniki med nebesi in zemljo ter nam dajo možnost, da ozdravimo sebe, druge in svet.

Kristaloterapija se nanaša na delo z živo energijo kristalov skupaj z božjo energijo. Kristali delujejo predvsem tako, da med zdravljenjem pomagajo pri sporazumevanju z vašimi angeli, vašimi vodniki. Pomaga vam, da bolje občutite in prisluhnete glasu duha med samo terapijo zdravljenja. Ob zdravljenju s kristali se vam lahko povečajo vaše intuitivne, jasnovidne sposobnosti. Zato so kristali zelo učinkovit zdravilni pripomoček, s katerimi je možno spodbuditi svojo naravno duhovno zdravilno moč. Delovanje kristalov pomaga vašemu telesnemu, čustvenemu, duhovnemu zdravju.

Kristale terapevt uporablja tako, da jih postavi na obolelo mesto. Kristaloterapija je veja komplementarne medicine. Za terapijo se uporabljajo kristali, ki oddajajo določene frekvence – nihanja. Vsak kristal oddaja svojo frekvenco in deluje na drugo telesno področje v človekovem organizmu. Zanimivi so tudi, ker delujejo kot prenosniki in ojačevalci. Terapevt jih uporablja tako, da na določen del telesa postavi za to področje primeren kristal in energetsko vpliva na to področje in kristal. Kristal energijo prenese v organizem močno ojačano ali ima kakšen drug vpliv, glede na to, KAKO kristale programirajo, da delujejo za točno določen namen.

Vsi kristali, ki jih uporabljajo, so energijsko očiščeni. Tako služijo vsakemu posamezniku in se z njim povežejo. Vsakega posameznika obravnavajo drugače, saj je vsak človek edinstven zato pri pregledu preverijo, kje prihaja do blokad v delovanju čaker in nato na podlagi pregleda posamezniku naredijo kristaloterapijo za področje, ki ga potrebuje.

Energijska masaža je veliko več kot samo masaža, je popolna revitalizacija telesa, uma in duha. Maserka uporablja kombinacijo različnih masažnih tehnik (klasične, tu-ina, refleksne, športne, masaže, akopresure...) ter vas ob tem usmerja k pravilnem dihanju in sproščanju. Energija v telesu kroži skozi meridiane, vsak meridian potuje skozi enega od naših organov in se po njem tudi imenuje. Kadar pride do blokade, zastoja v enem izmed meridianov zaradi nepretočnosti nastane bolezensko stanje ali občutek bolečine. Pri energijski masaži, maserka vzpostavi ponovno pretočnost meridianov kar posledično botruje k ponovni vzpostavitvi zdravja.
VLJUDNO VABLJENI V ENERGIJSKO PODPRTE PROSTORE L.V&M, KJER VAM NA NOVO NUDIJO KOMBINACIJO ENERGIJSKE MASAŽE TER KRISTALOTERAPIJE, SE PRAVI DVE TERAPIJI V ENEM.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€