SUPER CENA za pustolovski dan na Krvavcu za 1 osebo: povratna avtobusna karta linije Ljubljana–Krvavec + obisk Pustolovskega parka in dodatnih 6 aktivnosti (spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp, frizbi golf in lokostrelstvo)!

Preživite popoln poletni dan na prostem ob aktivnostih, zaradi katerih bo potep na Krvavec resnično nepozaben!

poletni park krvavec
poletni park krvavec
poletni park krvavec
23,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Urejene poti, gorski zrak, čudoviti razgledi in kislo mleko za prijeten vzpon in motivacijo.
Krvavec se v poletnem času prelevi v gostoljubno oazo za pohodnike. Predvsem zaradi svežega gorskega zraka, čudovitih razgledov, domače kulinarike, številnih zdravilnih zelišč, urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter Plečnikove kapele Marije Snežne, ki z združenimi močmi ustvarjajo izjemno visokogorsko izkušnjo, je poletni obisk Krvavca več kot prijeten za telo in duha.

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam.

Pustolovski park
Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd. Poligon med seboj povezuje drevesa med katerimi so postavljene različne plezalne pustolovščine in naprave različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo in se na njih zabavajo.

Plezalni stolp
Plezalni stolp obiskovalcem omogoča zabaven preizkus v športnem plezanju. Stolp sestavljajo štiri stranice različnih zahtevnosti, od najlažjih do najtežjih smeri.

Trampolin
Skakalec na trampolinu dosega višino, ki omogoča atraktivne poskuse in visoke skoke. Zabava je toliko večja, saj ima skakalec pogled na celotno Tiho dolino.

Slacklilne
Atraktiven poligon, sestavljen iz elastičnih vrvi, napetih med drevesi, 40-50 cm nad tlemi. Udeleženci poskušajo poligon premagati brez kakršnegakoli dotika tal. Aktivnost zagotavlja obilico zabave, je popolnoma varna in razvija motorično gibalne spretnosti.

Frizbi golf
Različna igralna polja, podobna golfskemu igrišču. Ciljno luknjo predstavlja palica in obroč, objet z verigo, v katero je potrebno s čim manj poizkusi vreči frizbi. Odlična zabava za celo družino!

Lokostrelstvo
Lokostrelski poligon z različnimi tarčami, primeren za skupine ali posameznike, vendar vedno pod nadzorom inštruktorja.

Spust s tubo
Na začetek steze vas pripelje tekoči trak, sledi zabave in veselja poln spust s tubo oz. zračno blazino po 100 m dolgi vijugasti stezi.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 235

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 193

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-70%
Rezerviranih 18
NOVO

Odstranitev zobnega kamna

V tej ponudbi lahko izberete tudi odstranitev zobnega kamna + peskanje za 29,90 €!

-51%
Rezerviranih 4
NOVO

1-letna članarina v Strelskem društvu BUM BUM

Zagotovite si odlično priložnost, da se naučite preciznega streljanja v tarčo z usposobljenimi inštruktorji!