Adrenalinski skok na največji prireditvi za mlade, Škisovi tržnici 2017! - 50 % na reverse bungee skok + vstopnica za Škisovo tržnico, ki bo 11. 5. 2017 na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani!

Nora zabava za mlade!

Škisova tržnica
Škisova tržnica
19,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-50%
Prihranek:
19,00 €
 
 

Že 20. leto zapovrstjo Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) pripravlja Škisovo tržnico, največjo kulturno-zabavno prireditev za mlade, ki temelji na promociji slovenske kulture in kulinarike, s pestrim popoldanskim ter večernim programom pa skrbi za dobro vzdušje in zabavo obiskovalcev.
57 študentskih klubov na tržnici predstavi svoje delovanje ter posebnosti in značilnosti kraja, iz katerega prihajajo.
Škisova tržnica vsako leto gosti uveljavljena imena slovenske in tuje glasbene scene, priložnost pa dobijo tudi še neuveljavljene perspektivne glasbene skupine.

REVERSE BUNGEE JUMPING
V popoldanskem delu prireditve se obiskovalci lahko sprehodijo med klubskimi stojnicami ter spoznajo različne okuse in narečja Slovenije, se družijo in zabavajo ob odlični glasbi, predvsem pa občutijo utrip mladosti in študentskega aktivizma.
Takrat lahko doživijo tudi svobodo v novi dimenziji in izkusijo čarobnost prostega vzleta! Dodajo krila svoji avanturi, dvignejo samozavest in doživijo čisti adrenalin. Katapultiranje z elastiko je edinstvena kombinacija svobode ter brezskrbnosti letenja z garancijo popolne varnosti. Bungee jumping na malo drugačen način – v obratni smeri! Občutek mravljinčenja in izziv pred izstrelitvijo nad množico Škisove tržnice, bo zagotovo poskrbel za najbolj nenavaden skok svojega življenja!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 152

Vstopnica za Pustolovski park Bukovniško jezero

V tej ponudbi so na voljo različne vstopnice za Pustolovski park Bukovniško jezero - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Rezerviranih 50

Udeležba v igri Escape room v Mariboru

60 minut, 1 ekipa, 1 rešitev - rešite uganke in najdite pot iz sobe!

-52%
Rezerviranih 30

1 ura igranja minigolfa za 1 osebo

Minigolf je odlična zabava za vso družino!

-50%
Rezerviranih 3

Spoznavni potop Discover Scuba Diving

Prijetno športno druženje pri skupnem odkrivanju novih dimenzij!

-56%
Rezerviranih 4

Preizkusite se v Paintballu

Popolna doza adrenalina, zabave in druženja v naravnem okolju!

-70%
Rezerviranih 6

2-mesečna karta za jogo pri Športnem društvu GiB

Prisluhnite svojemu telesu in vzpostavite zdravo ravnovesje!