NAJVEČJA GLASBENA POP ATRAKCIJA - MILIGRAM - ELECTRIC TOUR

 

Beograjska skupina MILIGRAM, ki smo jo lahko videli v razprodani Beograjski Areni v lanskem novembru, se bo z vso ekipo, celotnim repertoarjem in produkcijo 21. marca 2015 preselila v Ljubljano na Gospodarsko razstavišče, kjer nas čaka osupljivo, enkratno in unikatno audio-vizualno doživetje.

 

24 x 12 metrov velik oder, visok kar 9 metrov, spominja na elektrarno iz 20. stoletja.

To bo največji koncert v zaprtem prostoru pri nas.

 

Miligram že kar nekaj let navdušuje publiko v republikah nekdanje skupne države, pa tudi izven njenih meja. Njihova unikatna mešanica roka in elektro-popa gre hitro v uho in že po prvih taktih noge nažene v ples. Miligramovci so pod vodstvom Aleksandra Milića - Milija skozi leta dokazali svoj profesionalni odnos do glasbe in zvestega občinstva, njihova nagrada pa kot pravijo, predstavlja nove sodelovanja in nove projekte. Sodelovali so s kraljico srbske estrade Ceco ter Lepo Breno, ki se je po premoru vrnila na odre z albumom Uđi Slobodno. Med drugimi znanimi imeni so tudi Željko Joksimović, Severina, Nina Badrić, Tifa, Saša Matić…

 

Za vstopnice je že sedaj veliko zanimanja, zato oboževalcem priporočamo čim hitrejši nakup vstopnic, ker bo najverjetneje koncert hitro RAZPRODAN.

Za nakup vstopnic kliknite tukaj: http://bit.ly/1BBSkHu.

 

Oglejte si njihov spektakel iz Sarajeva

 

 

MILIGRAM BAND

 

Miligram Band je ustanovil Aleksander Milić – Mili, poznani srbski skladatelj. Prvo večje sodelovanje so začeli s kraljico srbske estrade Ceco in sicer na njenem odmevnem albumu Gore od Ljubavi. Z omenjeno estradnico so odšli na evropsko turnejo, posneli nov projekt London Mix, kompilacijo njenih najboljših pesmi v remixu. Do pomembnega mejnika pa so v karieri prišli s spremljavo srbske zvezde na koncertu na Ušću junija 2006, katerega se je udeležilo kar 100.000 ljudi. Vzporedno s koncertom je izšel Cecin novi album Idealno Loša in požel številne pozitivne kritike.

 

Miligramovci so tako dokazali svoj profesionalni odnos do glasbe in zvestega občinstva, njihova nagrada pa kot pravijo, predstavljajo nova sodelovanja in novi projekti. Med najbolj zahtevne uvrščajo vrnitev Lepe Brene na odre z albumom Uđi Slobodno in prireditvami ki so sledile v Sloveniji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Miligram pa že sodeluje s popularnimi glasbeniki in pevci, med katerimi so tudi Željko Joksimović, Saša Matić, Severina, Nina Badić, Tifa, Emina Jahović…

 

Ekipa 1nadan.si