NOVO! - 68 % na semestrski tečaj vodene vadbe BodyART (vključuje 5 elementov tradicionalne kitajske medicine in jin jang-a) ali PILATES! Vadba bo potekala 4 mesece po 1x tedensko ALI 2 meseca po 2x tedensko!

Odlična vadba za pravilno držo telesa, večjo gibljivost in samozavest!

 BodyART ali pilates vadba
 BodyART ali pilates vadba
56,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
180,00 €
-68%
Prihranek:
124,00 €
 
 

NOVOST! 
BodyART je prva vadba, ki je prodrla iz Evrope v ZDA in ne obratno. Dobila je že veliko priznanj s strani ECA World Fitnessa.

Vadbo sta razvila Robert in Julija Steinbacher. Sama vadba vključuje 5 elementov tradicionalne kitajske medicine, ter jina in janga. V vadbo so vključene vaje za moč,gibljivost in ravnotežje. Vadba BodyARTa je dinamična, vendar so gibi ves čas nadzorovani, telo in naš um sta povezana. Vadba deluje na principu treh faz, da telo pripravimo za vadbo, osrednji in relaksacijski del. Z vajami pri bodyartu delaš na krepitvi in stimulaciji vseh mišic v telesu. Vadba je dobro sprejeta v vseh starostnih skupinah.

PILATES nas nauči pravine postavitve medenice in krepitve centra telesa in jo priporočamo kot osnovo za vsako drugo vadbo.
Vadbo pilatesa je razvil Joseph Hubertus Pilates, po katerem je vadba dobila ime. Združil je tako  vzhodnjaše kot zahodnjaške načine vadbe. Skozi celotno vadbo kontroliramo gibanje in delovanje svojega telesa. Pri tej vadbi se telo na novo nauči določenih gibov in tako govorimo o spremembi že utečenih gibov. Tako dobimo pravilno držo telesa, večjo gibljivost, izboljšamo moč, lepše oblikujemo svoje telo in si s tem pridobimo boljšo samozavest.

Obe vadbi sta primerni za vsakogar, saj na vseh vadbah pričnejo od lažjih in stopnjujejo do težjih vaj.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!