IZJEMNA PONUDBA! - 50 % na nepozaben enodnevni izlet v Benetke z novo pridobitvijo na severnem Jadranu, hitrim katamaranom San Frangisk, ki na vodni gladini drsi kot hovercraft!

Dogodivščinam naproti boste iz Pirana lahko odpluli celotno sezono, vse do 6. 10. 2018!

Benetke s katamaranom
Benetke s katamaranom
Benetke s katamaranom
Benetke s katamaranom
Benetke s katamaranom
35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Popeljite se na nepozaben enodnevni izlet v Benetke iz Pirana! 

Saj veste, da Benetke niso lepe samo v času karnevala, kajne? Oglejte si jih spomladi in poleti! Udobno vožnjo do najlepšega vodnega mesta na svetu boste izkoristili za kratko predstavitev bogate zgodovine in se takoj po prihodu v Benetke podali raziskovati znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali. Med plovbo do Benetk vam bodo izkušeni vodniki dali vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike "Serenissime" in razložili potek programa, ki nas čaka po prihodu. Ob vstopu v beneško laguno se vam bo odprl pogled na popolnoma drugačen svet kot ste ga navajeni.
Se bojite, da ne veste, kaj bi počeli? Zagotavljamo vam, da ne bo priložnosti za ogled vseh znamenitosti, zato se boste z veseljem vrnili še drugič. In tretjič :)
Iz Pirana krenete ob 8:15 uri, po prihodu v pristanišče San Basilio ob 11:00 se boste namreč lahko odpeljali do središča mesta kar z ladjico, ali pa jo mahnili peš do trga Sv. Marka. Tam si boste lahko ogledali stare ter nove prokuracije, Ala Napoleonica, zvonik, stolp z uro, Baziliko sv. Marka, Doževo palačo, knjižnico, 2 granitna stolpa in pa seveda najbolj romantičen most v Benetkah: Most vzdihljajev.
Pa potem? Italijansko kosilo, vožnja z romantično beneško gondolo ali motorni vodni taksi po glavnih kanalih mesta? Izbira je vaša. Odhod iz Benetk ob 17:15 uri, prihod v Piran pa ob 19:45. Natančen program si oglejte tukaj

Zakaj s katamaranom San Frangisk v Benetke?
Katamaran San Frangisk je najhitrejša ladja na severnem Jadranu in svojim potnikom omogoča varno ter hitro plovbo čez Jadran. San Frangisk je tako imenovani SES katamaran (surface effect ship), oblika hibrida med katamaranom in hovercraftom, ki ima napihljiv balon pod ladjo, s pomočjo katerega drsi po vodni gladini in dosega bistveno višje hitrosti od klasičnih ladij.

Sistem hovercraft ponuja edinstveno doživetje plovbe, saj je drsenje na vodi resnično posebna izkušnja!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!