Doživite pravo čarovnijo s 5 milijoni lučk! SUPER CENA za vstopnico za SALAJLAND, božično pravljico družine Salaj v Čazmi!

V pravljičnem svetu vas čaka 5 milijonov lučk, ki bodo zbudile otroka v vas, vašim otrokom pa pričarale edinstveno božično doživetje!

SalajLand, vstopnica
SalajLand, vstopnica
SalajLand, vstopnica
SalajLand, vstopnica
SalajLand, vstopnica
4,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Doživite prav posebno veselje z lučkami tudi na letošnji božič
Že ob prvem pogledu na to božično čarovnijo se vam bo ta za večno zapisala v spomin.

V pravljičnem svetu vas čaka 5 milijonov lučk, ki bodo zbudile otroka v vas, vašim otrokom pa pričarale edinstveno božično doživetje.

Ob močnem kolesu starega mlina in šumu slapa reke Grabovnice, 2000 drevesih, jezerih, mostovih in potk, okrašenih z ročno izdelanimi dekoracijami, boste preživeli najlepši čas leta, saj je posestvo popolna replika neba nad njim.

Množica ljudi dobre volje, nasmejani obrazi in mežikanje lučk vas bodo spremljali vsepovsod in znašli se boste v okolju, kjer se boste lahko spomnili na najlepše trenutke preteklega leta in sanjarili o letu, ki je pred vami.

V Grabovnici pa za vas ne bodo le odprta vrata posesti Salaj, temveč tudi srca družine, ki je lastnica posestva in to počne že zadnjih 18 let. Gostoljubje družine Salaj vas bo napolnilo z ljubeznijo, ki jo gojijo do svojega kraja, in radostjo, ki jo prinašajo prazniki.

V miru pokrajine na obronkih Moslavine boste uživali v zvokih narave, dobri jedi in kapljici ter v nevsakdanjem vzdušju, polnem ljubezni, nasmehov in prijateljstva.

Kako najti posestvo?
Iz Zagreba se zapeljite po avtocesti proti Slavonskemu Brodu. Avtocesto zapustite na izvozi Ivanić Grad in nadaljujte proti Čazmi (cca 15 km). V Čazmi boste na vsakem križišču našli znake 'Božićna priča obitelji Salaj', ki vas bodo pripeljali na samo posestvo.

V neposredni bližini posestva (100 m) je parkirišče za 1.600 avtomobilov, ki ni plačljivo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Koper, Slovenija

60-minutna antistresna masaža celega telesa z bambusovimi palicami

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!