Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Vič

Menjava pnevmatik pri Gregorino Wheels

Strokovno preobuvanje jeklenega konjička. Pri Gregorino Wheels montirajo pnevmatike na platišča kar do 22 col!

- 50 % na strokovno servisiranje, praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave v vozilu: testiranje + odstranitev starega plina in olja + vakuumiranje klimatskega sistema + odvzem vlage iz sistema + vnos novega olja, barvila in hladilnega plina (do 200 g), pri Gregorino Wheels!

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!

Servis in polnjenje klime v vozilu
Servis in polnjenje klime v vozilu
34,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,10 €
 
 

Vroči dnevi so tu!

Ponudba obsega servis avtoklime A/C, ki vključuje reciklažo plina, izločitev starega olja in vlage, napolnitev z novim oljem in plinom do 200 g (vsak dodaten grma plina se obračuna po ceni), dodajo še barvilo s katerim se ugotovi morebitna netesnost - pregled netesnosti je za kupce kuponov BREZPLAČEN!

Vaša klimatska naprava prispeva k vašemu udobju prav tako pa tudi k vaši varnosti. Poleti vam omogoča, da niste izpostavljeni vročini. Pozimi pa vam omogoča ohraniti optimalno vidljivost, saj vam pomaga pri odstranjevanju ledu.

Da bi čim bolje ohranili vašo klimatsko napravo in izboljšali kakovost zraka, vam pri Gregorino wheels priporočajo:
• Upoštevajte intervale pregledov, ki so zapisani v programu vzdrževanja vašega vozila za zamenjavo filtra prezračevanja,
• Vsako leto opravite kontrolo in dezinfekcijo sistema klimatske naprave.

Avto klima deluje brezhibno le, če zanjo primerno skrbite jo redno vzdržujete, polnite in pregledujete ter tako tudi podaljšate življenjsko dobo. S servisom boste tudi prihranili denar, saj pravilno delovanje avto klime zniža porabo goriva.

Zakaj se priporoča dezinfekcija?
Protiprašni filter opravlja zelo težko delo: iz zraka filtrira prah,umazanijo in pelod. Po enem letu je nasičen in ga je potrebno zamenjati. Sam uparjalnik klimatske naprave je nameščen pod armaturno ploščo v temnem in vlažnem okolju. To je idealen kraj za naselitev bakterij, in mikroorganizmov. Pri občutljivih ljudeh to povzroča alergije, kihanje, kašljanje. Zato ne čakajte z vzdrževanjem klimatske naprave v vašem vozilu. Dezinfekcijo napravijo ob zamenjavi filtra kabine in stane 15 €.

Komu zaupati vzdrževanje?
Iz izkušenj, pri Gregorino Wheels ugotavljajo, da ima kar 80% vozil  okvaro A/C sistema in v tem primeru ni dovolj dodajanje plina. Klimatske naprave so izjemno kompleksni sistemi. Za njihovo vzdrževanje so potrebna posebna orodja za testiranje, popravilo in servisiranje. Osebje mora biti usposobljeno za te naloge. Vse to so prednosti, ki vam jih ponujajo v BHS Servisu Gregorino Wheels, zato je to razlog več, da se odločite za nakup kupona za servis avtoklime. Priporočljivo je narediti servis klime vsaj na vsaki 2 leti, če pa prevozite več kot 30.000 km pa 1x/leto.

Kaj dobite?
Ponudba vsebuje:
• testiranje klimatske naprave
• praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave v osebnem vozilu
• odstranitev starega plina in olja,
• vakuumiranje klimatskega sistema,
• odvzem vlage iz sistema,
• vnos novega olja, barvila in hladilnega plina
• testiranje klimatske naprave
• dodajanje barvila s katerim se ugotovi morebitna netesnost (BREZPLAČNO!).

Ponudba velja za vozila, ki uporabljajo plin 134a.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!