Družinska jesen v v LifeClass Termah Sveti Martin! Super cena za 3-dnevni oddih za 2 osebi: 2x nočitev v apartmajih Regina s polpenzionom + neomejeno kopanje v kompleksu The Temple of Life + trening joge, mindfulness meditacija in detoksikacijske dihalne vaje + fitnes in animacija!

Popoln paket s polpenzionom in neomejenim kopanjem v LifeClass Termah Sveti Martin! 2 otroka do 11,99 let gratis!

Apartmaji Regina, LifeClass Terme Sveti Martin
Apartmaji Regina, LifeClass Terme Sveti Martin
Apartmaji Regina, LifeClass Terme Sveti Martin
Apartmaji Regina, LifeClass Terme Sveti Martin
180,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Apartmajsko naselje Regina je popolna izbira za družinski oddih, skupino prijateljev ali pa oddih s hišnim ljubljenčkom. V neposredni bližini gozda vam je na voljo 69 standardnih apartmajev (za 2 do 3 osebe) in 29 družinskih apartmajev (za 4 do 5 oseb). Apartmaji so opremljeni z vso potrebno opremo, zaradi udobnega, sodobnega in toplega interierja pa se boste počutili kot doma.

Ljubitelji wellness užitkov boste v LifeClass Termah Sveti Martin resnično uživali, saj resort poleg bazena nudi več kot 30 različnih masaž in savn, kot sta rimska in finska, celotna površina najsodobnejše wellness oaze na celinski Hrvaški pa znaša 1.800 m2.

Termalno-mineralna voda LifeClass Term Sveti Martin se že več kot 100 let uporablja za izboljšanje zdravja. Nekoč je bila dostopna samo skozi vodnjak, danes pa je na voljo vsem obiskovalcem bazenskega kompleksa The Temple of Life.
Termomineralna voda vsebuje bogastva iz zemeljske globine, njeni sestavni deli pa so toplina in zdravilni minerali matere narave. Izkoristite darove njene čarobnosti in odkrijte popolno prečiščenje med sanjami in realnostjo, med blagodejnim zrakom in zdravilno vodo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Selce, Hrvaška

Pomladni oddih za 5 oseb v mobilnih hiškah z jacuzzijem v kampu Selce

Izjemne počitnice z razgledom na zaliv in otok Krk! ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novi Vinodolski, Hrvaška

Vrhunski oddih s polpenzionom v Wyndham Grand Novi Vinodolski Resortu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski Slide & Jump park v Avantura park Golte

Odpravite se na pustolovščino v Avantura park Golte, na 1.468 m! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!