Zavrtite se v vročih ritmih! - 50 % na 2-mesečni tečaj latino solo vadbe ALI salsa solo vadbe (8 vaj, 1x tedensko po 60 min) za 1 osebo, v plesni šoli Salsero v Mariboru!

Razgibana in zabavna skupinska vadba!

30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Zaplešite s plesno šolo Salsero!

Salsa solo vadba
Salsa solo vadba je priročna oblika rekreacije, ki poteka v skupini in zanjo ne potrebujete plesnega partnerja. Na posameznih vajah boste spoznale elemente različnih plesnih zvrsti (salsa, merengue, bachata), ki jih bomo vsakič povezali v kratke koreografije. 

Če želite naporen delovni dan zaključiti ob plesnih korakih in temperamentnih zvokih glasbe salse, bachate in merengue ter se zraven še sprostiti in zabavati je Salsa solo vadba prava izbira za vas. Zabavno in sproščujoče bo.

Latino solo vadba
Latino solo vadba je razgibana in zabavna skupinska vadba namenjena plesalkam vseh starosti, ki imajo rade latino ritme. Tukaj plesalec ni potreben!

Plesna ura temelji na pridobivanju splošne in plesne koordinacije, spoznavanju osnovnih principov gibanja pri plesu ter odkrivanju lastne kreativnosti pri izvedbi enostavnih plesnih koreografij latinskoameriških plesov (cha cha cha, rumba, samba, jive).

Posebna pozornost je namenjena tudi pravilni drži telesa, dihalnim vajam, gibljivosti posameznih delov telesa, sprostitvi telesa in duha ter ne nazadnje plesni kondiciji, zabavi in druženju.


Glavna vodila Plesne šole Salsero so: strokovna usposobljenost, sistematično poučevanje in pozitivno vzdušje na plesnih vajah. Ob zaključku tečaja vam v Plesni šoli Salsero posredujejo seznam vseh naučenih figur. Plesna dvorana je velika in s pravim plesnim parketom, v nadaljevalnih stopnjah pa vam omogočajo plačilo na obroke in priznajo poseben popust za vse nove člane, ki jih pripeljete v plesno šolo. Največja referenca pa so njihovi člani katerih mnenja lahko preberete tukaj.

Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja. Uživali boste in se imeli lepo, to vam zagotavljajo!

Pridite na ples in preženite stres!