Super cena za 3-urni WELLNESS PAKET za 2 osebi v Prenočiščih Širec na Ptuju: zasebni najem wellnessa (wellness soba s savno, jacuzzijem in zasebno kopalnico) + 1x steklenica penine + čaj, voda, sadje + parkirišče in wi-fi!

Podarite si kratek, romantično obarvan pobeg iz vsakdana.

38,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Podarite si kratek, romantično obarvan pobeg iz vašega vsakdana. V novi wellness sobi z jacuzzijem in savno, vam ponujajo neprecenljiv čas, ko se lahko posvečate izključno sebi in svoji izbrani osebi.
Potrudili se bodo, da boste začutili prijeten občutek domačnosti, zasebnosti in da se v nov dan vrnete polni energije.

PRENOČIŠČA ŠIREC
Prenočišča Širec se nahajajo le 7 km od Ptuja v neokrnjeni naravi obkoljena s čudovitimi vinskimi trtami. Na veliki pokriti terasi z razgledom imate možnost zakupa jacuzzija za do 6 oseb. Poskrbljeno je tudi za najmlajše z igrali na prostem.

SOBE
Prenočišča nudijo udobje v 9 novo opremljenih sobah in apartmaju. Vsaka soba je opremljena z lastno kopalnico, vključno z brisačami. V sobi se nahaja televizor z možnostjo ogleda več kanalov. Možna uporaba Wi-Fi-ja. V sobi se nahaja tudi mini bar, napolnjen z vini domače pridelave. Vsaka soba vključuje tudi posteljnino. Gostom je na voljo skupna večja pokrita terasa, kjer si lahko naberejo energije in naužijejo lepot narave.

WELLNESS
Zasebni najem wellnessa zajema: zasebno savno in jacuzzi, zasebno kopalnico, čaj, vodo, penino, sadje.

KULINARIKA
Ker se vino izredno poda k hrani na domačiji nudijo mesne izdelke lastne predelave. Trudijo se obdržati domačnost in tradicijo, zato v naboru mesnih izdelkov najdete tudi špehovko, svinjsko tlačenko, meso iz tunke z zaseko in še mnoge druge že skoraj pozabljene recepte. Da bo še bolj dišalo, vam lahko spečejo tudi gibanico, s katero se lahko posladkate na terasi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!