Celodnevna uživancija v Vodnem mestu Atlantis vse v jesen! 53 % popusta za celodnevno karto za kopanje v Termalnem templju (vstopnica velja tudi za Svet doživetij)!

Plačajte 8,55 € za celodnevno uživancijo in osvežitev v bazenih in na toboganih, v vrednosti 18,20 €. Ne spreglejte tudi nagradne igre!

8,55€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,20 €
-53%
Prihranek:
9,65 €
 
 

Ste za odlično vodno ohladitev vso jesen?
Ker vam v vročinskem valu ne bo pomagal le občasen pljusk vode iz plastenke in ker ne morete cel dan postopati le pod hladnim tušem, prebudite sebe, partnerja, vaše otroke, pocukajte za kratek rokav vaše prijatelje in pridite na pravo osvežilno vodno doživetje v Vodno mesto Atlantis!
Termalni tempelj je pravi poklon naravi in njenim darovom. Temperatura vode zunanjega bazena se zlije s temperaturo telesa. Primerna je tako za poležavanje na enem od zračnih sedišč in ležišč, kjer za dodatno zabavo poskrbijo razigrani zračni mehurčki iz masažnih šob, kot za zdravje nadvse koristno plavanje v hitrem ali počasnem toku. Val navdušenja pa vas bo nedvomno prevzel, če se boste prepustili izbranim občutkom, ki izbruhnejo kot posledica vodnega topa ali izvirske moči enega od treh gejzirov. Popolna spokojnost vas iz naglice vsakdana v preprosto uživanje popelje tudi izbrano okolje notranjega bazena. Pomirjujoč pogled na vodna slapova ter gejzira v bazenu je prvi korak k vašim trenutkom sreče. Simfonija tople vode, plavanja proti toku, talnih zračnih masažnih šob ter masažnih šob s poživljajočimi zračnimi mehurčki bo vzrok za čiste užitke ter prerojenost vašega vsakdana.

Modrino užijte tudi v Svetu Doživetij! Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja. V zraku polnem doživetij in v zavetju oaze počitka pa je nekje v daljavi slišati najiskrenejši smeh, ki je "doma" na posebnem otroškem delu, kjer najmlajšim veselje na obraz pričara pisan svet vodnih igral. Vse to in še več naredi vaš obisk Sveta doživetij enkraten in nepozaben.
Modro se zabavajte v bazenih, na toboganih, ali zadremajte v bližnji senci ;) Seveda pa smo vse skupaj še nagradno začinili, saj bo vsak, ki *kupi 4 kupone za celodnevno kopanje v Atlantisu, hkrati sodeloval v žrebanju za čokoladno razvajanje v Deželi savn s še štirimi prijatelji, s tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji (30 min.), čokoladno terapijo in čokoladnim fondue-jem! Super, kajne? ;)

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste *kupili 4 kupone sodelujete v nagradnem žrebu za čokoladno wellness razvajanje za 4 osebe (dnevna vstopnica za Deželo savn, tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji (30 min.), čokoladna terapija in čokoladni fondue). V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Finalno žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 24. 9. 2012. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali BTC d.d., PE Ljubljana - Vodno mesto Atlantis in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom Atlantis na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre so BTC d.d., PE Ljubljana - Vodno mesto Atlantis, v sodelovanju z MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!