SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v hotelu Materada 3* v Poreču, ki slovi po šarmu in edinstvenem vzdušju: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom (zajtrk in večerja z vključeno pijačo) + brezplačen wi-fi!

Poletni oddih ob najlepši plaži v Poreču!

Hotel Materada 3*, Poreč: poletne počitnice
Hotel Materada 3*, Poreč: poletne počitnice
Hotel Materada 3*, Poreč: poletne počitnice
Hotel Materada 3*, Poreč: poletne počitnice
229,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Sodoben in zelo očarljiv hotel s 3 zvezdicami
Če gre verjeti našim gostom, je hotel Materada znan po svojem šarmu in edinstvenem vzdušju, lepi okolici in parku, igriščih in najlepši plaži v Poreču. 

Sobe so moderne in udobne ter imajo lep pogled na morje, bazene in Poreč, ki je ponoči še bolj čaroben, ko se prižgejo luči restavracije in prispevajo k magičnemu vzdušju. V sobah s pogledom na bazen lahko tudi z balkona uživate v večernem programu, če pa iščete svoj mir, boste bolj zadovoljni v sobi, ki gleda na park.

V Materadi so na voljo številne dejavnosti: od Mini Cluba za otroke do raznih športov, izletov in dogodivščin za vso družino. Odpravite se lahko na izlet v Benetke, na bližnje otočke in celo v park dinozavrov ali ornitološki rezervat.

V bližini so tudi športna igrišča za nogomet in odbojko ter razni vodni športi na plaži. Izposodite si lahko tudi kolo in raziščete na stotine kilometrov urejenih poti, ki prepletajo Istro.

Prostor za sončenje in bazensko območje sta kot ustvarjena za poležavanje, vsako jutro pa se lahko na istem mestu vključite v vodno aerobiko, občasno pa lahko sodelujete tudi v kakšni tekmi vaterpola.

Poreč je oddaljen približno pol ure hoje ob morju, s kolesom ali čolnom pa boste prispeli še prej.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Čudovit wellness oddih v Hotelu Narcis 4* v Rabcu!

Opcija tudi za 1.maj!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Rovinj, Hrvaška

Krasen pomladni oddih v mobilnih hiškah v kampu Polari v Rovinju

Pomladni oddih v prelepem Rovinju! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!