Udobje iz BIO pene! - 73 % na vrhunsko vzmetnico Königsmann Primavera (80 x 200 cm), izdelano iz recikliranih surovih materialov! Najkakovostnejši materiali in proizvodnja v EU! Višina vzmetnice je 15 cm, srednja trdota (H3) in vsebuje hipoalergeno prevleko z odličnim prezračevanjem!

Najboljša izbira za vse, ki iščete zanesljivo, dobro, kakovostno ležišče! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Vrhunska vzmetnica Königsmann Primavera
Vrhunska vzmetnica Königsmann Primavera
119,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
445,00 €
-73%
Prihranek:
326,00 €
 
 

30 noči brez tveganja - 100% varen nakup Bodite 100% prepričani! 
Na Königsmann ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 30 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, vam bomo vrnili celotno kupnino.
15-letna podaljšana garancija
Omogočamo vam 15 let podaljšane garancije.
100% narejeno v EU
Vsi sestavni deli ležišča so poreklom iz EU in celotno ležišče je narejeno v EU.

Ležišče Primavera  
Naj vas v sen zaziblje udobno ležišče Primavera.

Ali že dolgo časa niste udobno spali, ker je vaša postelja enostavno neudobna? Se obračata v levo, vdesno, pristanete na trebuhu in nato spet na hrbtu, popravljate vzglavnik, ampak nikakor vam ni udobno? Zagotovo imate premehko, pretrdo ali enostavno dotrajano ležišče, ki vašemu telesu nikakor več ne odgovarja. Poskrbite za udoben spanec brez motenj in zaspite na ležišču Primavera, enem naših najbolj prodajanih ležišč.

Udobje iz bio pene – prijazno naravi in prijazno vašemu telesu  
Za maksimalno udobje in prijeten občutek med spanjem je jedro ležišče narejeno iz bloka bio pene, ki je znana po svoji prilagodljivosti in elastičnosti. Bio pena v ležišču Primavera je ekološko prijazna, saj je narejena iz recikliranih surovih materialov, dodatek rastlinskih olj pa zagotavlja fleksibilnost in stabilnost. Odprta struktura celic v peni omogoča ležišču, da odlično diha in prevaja vlago, s tem pa je negostoljubno za razmnoževanje bakterij in pršič. Trdota ležišče je H3, torej je srednje trdo, zato jo najraje izbirajo kupci, ki imajo težave s spanjem na mehkih površinah. Skupna višina ležišča je 15 cm, zatorej se gladko prilega v vse dimenzije postelj.

Hipoalergena prevleka z odličnim prezračevanjem  
Dobro ležišče mora seveda nujno imeti dobro prevleko, ki je hipoalergena in prijetno mehka na otip. Primavero smo obogatili s prevleko, ki vas bo razvajalo z mehkobo, njena perforirana struktura pa omogoča nenehno prehajanje zraka in s tem zagotavlja svežino vsako noč. Prevleko lahko snamete in jo operete na 30 C, s čimer ohranjate higieno, seveda pa je prevleka zaščitena proti nabiranju pršič, bakterij in plesni. Alergiki, na tem ležišču boste boljše spali!

Preprosto – zadovoljni!  
Ležišče Primavera je najboljša izbira za vse, ki iščete zanesljivo, dobro, kakovostno ležišče, na katerem boste zaspali in se zbudili spočiti. Številni kupci so se že odločili spati na tem ležišču in prav vsi so bili zadovoljni s svojim nakupom. Prepričajte se še vi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!