SUPER CENA za krasen oddih za 2 osebi v City hotelu Ljubljana 3* superior: 1x nočitev v dvoposteljni sobi Comfort z bogatim samopostrežnim zajtrkom + gratis steklenica vode v sobi + uporaba fitnes centra + najem koles + wi-fi in parkiranje v podzemni garaži!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 57 € do polne cene (67 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

City hotel Ljubljana 3* superior: turistični bon
City hotel Ljubljana 3* superior: turistični bon
City hotel Ljubljana 3* superior: turistični bon
City hotel Ljubljana 3* superior: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
57,00 €
Super cena
 
 

City Hotel, kot pove že samo ime, živi in diha s sproščenim utripom Ljubljane. Prijazno, pozorno osebje, miren ambient in sveže renovirane sobe poudarjajo povezavo mesta s hotelom preko serije črno-belih fotografij Ljubljane in vam pričarajo pravo mestno vzdušje. Zaprite vrata svoje sobe, sprostite svoje čute in dovolite, da si vam um odpočije od celega dneva raziskovanja kulturnih znamenitosti, kavarn in zabave v vznemirljivem doživetju ljubljanskega nočnega življenja. Spočijte se v City Hotelu v samem osrčju mesta.

Comfort sobe so odlična izbira, posebno če iščete še več udobja ali namestitev za dlje časa. Sobe so prostorne in imajo velika okna, zato so še posebno svetle in prijazne. 
 
V začetku leta 2017 so jih dodatno osvežili, dodali črno bele stenske fototapete Ljubljane priznanega ljubljanskega fotografa Žige Koritnika  ter tako povezali celoten hotel v skupno zgodbo »City within the City«.

Z željo, da bi ponudili kar največ udobja gostom z alergijami in drugimi zdravstvenimi zahtevami, ponujajo tudi Comfort sobe s talnim parketom in hipoalergensko posteljnino.
Ker so Invalidom prijazen hotel, so na voljo tudi sobe, prilagojene za gibalno ovirane osebe. Vse sobe so namenjene nekadilcem.
 
PONUDBA V SOBI: 
tuš/kad in wc
širokopasovni Wi-Fi
klimatska naprava
IP telefon
kabelska TV
sušilnik za lase
varnostni sef
obsežen izbor vzglavnikov na zahtevo, na voljo 24 ur
kuhalnik z brezplačno kavo in čajem
dežnik