Preprosto do novega znanja! - 50 % na odlično aplikacijo Qlango za učenje jezikov! Iz slovenščine se lahko skozi igro naučite kar 29 tujih jezikov! Ena lekcija traja največ 5 minut in primeri so najbolj pogosto uporabljeni v pogovorih!

Hitro, enostavno ter zabavno, kjerkoli in kadarkoli!

Odlicna aplikacija Qlango za ucenje tujih jezikov
Odlicna aplikacija Qlango za ucenje tujih jezikov
30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Najboljše znate slovenščino?Nimate časa? Se vam zdijo primeri,  ki se jih učite drugje neuporabni v praksi? Poskusite Qlango!

Aplikacija Qlango je namenjena učenju tujih jezikov. Trenutne možnosti se bodo v prihodnosti povečevale, saj se bodo dodajali novi tuji jeziki, prav tako pa se bodo dodajale tudi stopnje zahtevnosti.

Aplikacija je nastala zato, ker se idejni vodja Marko Požarnik zelo rad uči tuje jezike. Verjame, da ni edini, zato je želel sebi podobnim omogočiti aplikacijo, ki si jo lahko nastavijo po svojih potrebah. Zaradi tega smo omogočili pet različnih načinov učenja, saj se nekateri lažje učimo slušno, drugi vizualno. Na podlagi tega želimo doseči, da je aplikacija primerna in učinkovita za vsakega posameznika, ki jo uporablja, najbolj zahtevni uporabniki pa si lahko nastavijo svoje tri načine učenja čisto po svojih potrebah.

S Qlangom do znanja albanščine, ameriške angleščine, arabščine, braziliske portugalščine, bolgarščine, britanske angleščine, češčine, danščine, finščine, francoščine grščine, hrvaščine, italijanščine, litovščine, madžarščine, makedonščine, nemščine, nizozemščine, norveščine, poljščine, portugalščine, romunščine, ruščine, srbščine, slovaščine, slovenščine, španščine, švedščine, turščine, ukrajinščine.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!