- 64 % na 60-minutno terapevtsko masažo po izbiri: 1.) protibolečinska masaža in masaža globokih tkiv ALI 2.) mišično skeletno pozicioniranje ALI 3.) protibolečinska masaža + termo terapija ALI 4.) 4 v 1 protibolečinska masaža ALI 5.) terapevtska masaža Kvadrus balans, v studiu Kvadrus!

Poskrbite za svoje zdravje! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!

21,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-64%
Prihranek:
38,10 €
 
 

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA IN MASAŽA GLOBOKIH TKIV (deep tissue massage) 
PROTIBOLEČINSKA MASAŽA  
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali vratni hrbtenici, priporočamo odlično 60 minutno protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.    
Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje.
MASAŽA GLOBOKIH TKIV (deep tissue massage)  
Ta izjemna protibolečinska masaža je zelo učinkovita pri sproščanju kronično prizadetih mišic. Do teh težav pripeljejo velike fizične obremenitve, stres, slabo hidrirane mišice, strah. Masaža obravnava mišice in ovojnice, ki so v globljih plasteh mišic in do katerih z običajnimi masažnimi tehnikami ne pridemo. 
MASAŽA GLOBOKIH TKIV JE PRIPOROČLJIVA:  
- za osebe, ki imajo hude bolečine,
- po poškodbah
- za vse ki ste športno aktivni
- za vse fizične delavcev
- vsem, ki imate statično delo
- vsem ki konstantno obremenjujete iste mišične skupine
- za vse, ki imajo slabo telesno držo 
PREDNOSTI TAKE MASAŽE:  
- Deluje globinsko
- Doseže vse mišične skupine
- Izboljšanje je takojšnje  
Za razliko od drugih terapij je rahlo boleča, saj med terapijo stimuliramo najbolj bolečo točko v mišici.   
Terapija je primerna za vse osebe v aktivnem obdobju življenja, saj odpravlja bolečine, zmanjšuje napetost in zategnjenost, povečuje gibljivost, povečuje raztegljivost mišic in njihovih ovojnic optimizira gibanje, povečuje mišično moč.  
Kako poteka? Maser-terapevt z večjim pritiskom obdeluje "žareče točke" , ki so nastale zaradi preveč obremenjenih mišic. Na teh točkah se zadrži 30-45 sekund in nato pritisk popusti. To ponovi večkrat.

MIŠIČNO SKELETNO POZICIONIRANJE 
Zaradi stresa, neprimerne hrane, premalo tekočine se v telesu dogajajo različni procesi, ki močno vplivajo na gibljivost in dobro počutje. Na določenih mišičnih skupinah se pojavljajo tako imenovani "kristali ali vozli", ki se jih moramo znebiti. Ena od tehnik ki napovedujejo boj proti bolečinam je mišično-skeletno pozicijoniranje. Tehnika je podobna masaži globokih tkiv in trigger points terapiji.
Namen: 
- Povečevanje udobja telesa 
- Zmanjšanje disfunkcije telesa
- Manjšanje napetosti v mišicah
- Manjšanje napetosti v mišičnih ovojnicah
- Izboljšanje gibljivosti sklepov
- Pospešitev krvnega obtoka, pomeni hitrejše "prehranjevanje mišic"
- Manjšanje bolečin 
- Predvsem pa povečanje moči mišic.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA + TERMO TERAPIJA
PROTIBOLEČINSKA MASAŽA   
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali vratni hrbtenici, priporočamo odlično 60 minutno protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.    
Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih.  Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje.
TERMO TERAPIJA
Mnogokrat se bolečine že kronične narave, trajajo že dlje časa in so trdovratne. Z grelno blazino bomo predel telesa nekoliko ogreli (max. 8-10 stopinj Celzija več kot je toplota telesa). S tem bomo pomagali da terapija ne bo toliko boleča. Termo terapija pomaga lajšati bolečine, blaži mišične krče, izboljša gibljivost sklepov. Močno se prekrvavi del telesa, ki ga ogrejemo. Poveča se pretok krvi, toplota pomaga pri odvajanju odpadnih snovi. Sprošča mišice. Toplota daje občutek ugodja, sprošča in tudi pomirja.  
Pomembno opozorilo! Vzemite si čas in po terapiji ostanite v čakalnici salona vsaj 20 minut, prehitro ohlajanje bi izničilo efekt terapije.


4 v 1 PROTIBOLEČINSKA MASAŽA: KOMBINACIJA PROTIBOLEČINSKE MASAŽE, ZELIŠČNE KOPELI, REJKI TERAPIJE IN REFLEKSNE MASAŽE STOPAL

Različne masažne tehnike pospešijo regeneracijo telesa. Bolečine v telesu bodo hitreje izzvenele, če na njih vplivamo na več nivojih. 
PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTENICE: Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino.Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.Kombinacija masažnih tehnik vas osvobodila bolečin.
REFLEKSNA TERAPIJA: Starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal LAHKO aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje. Stopala so >>zemljevid<<  celega telesa, sestavljena in 7000 živčnih končičev.Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe. Naš maser vas bo na to opozoril in vam svetoval, kaj je primerno narediti. Refleksna masaža vam bo pomagala odgnati stres, napetosti, utrujenost in pomagala do boljšega spanca.
ZELIŠČNA KOPEL: Pred pričetkom masaže vam bomo pripravili kopel s zeliščno soljo, ki bo poskrbela za umiritev telesa. 
REJKI TERAPIJA: Rejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika                         rejki je neboleča in varna. Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu.       


TERAPEVTSKA MASAŽA KVADRUS BALANS
Terapevtska masaža za balansiranje mišično skeletnega sistema
Bolečine v hrbtenici, zategnjen ramenski obroč, težko obračanje glave, bolečine v rokah in nogah, težave z dlanmi, sindrom karpalnega kanala (slaba živčna prevodnost v rokah, so vaše roke "gluhe" in vas ne ubogajo več?) Pri vsem tem vam lahko pomagamo olajšati bolečine ali celo bolečino odpravimo. Manualno terapija Balans je veliko boljša od proti bolečinske tablete, saj se spopada z vzroki za nastalo stanje. Taka masaža ima dolgotrajnejši učinek. Taka masaža se priporoča vsaj 1x mesečno, saj se statika telesa zaradi stresnih okoliščin spreminja in povzroča zgoraj opisane težave. Namenjena je najbolj izpostavljenim delom telesa in je primerna za vsakogar.
Že po prvem obisku boste čutili veliko olajšanje, bolj boste učinkoviti, boljše razpoloženi zdelo se vam bo kot da ste na počitnicah, saj bo breme izginilo iz vašega telesa.

KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
- Sproščajo se napete mišice
- Telo se segreva
- Ustvarijo se pogoji za boljše dihanje
- Poveča se izločanje odpadnih in škodljivih snovi
- Razteza se vezno tkivo sklepov
- Preko živčevja deluje na notranje organe

Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker:
- delajo s srcem,
- so natančni in resni,
- so strokovno podkovani,
- nudijo varno okolje,
- se lahko masirata dva istočasno,
- masira vas lahko maserka ali maser,
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30,
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih,
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,
- uporabljajo izključno slovenska olja,
- lokal je klimatiziran,
- na voljo je veliko parkirišče,
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Teniranje celotnega telesa + Tanning Jam v Iconic studiu

Zakaj ne bi na dopust odšli že porjaveli in tako samozavestnejše stopili v svoje najljubše kopalke?