Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Dobrna, Slovenija

[FLASH SALE!] SPA & wellness oddih z zajtrkom v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

SUPER CENA za 3-dnevni poletni oddih za 2 v Hotelu Park 4*, v Termah Dobrna: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom + neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita + uporaba kopalnega plašča + parking in wi-fi!

Popoln oddih v osveženem hotelu Park**** sredi neokrnjene narave!

Terme Dobrna, Hotel Park 4*: poletni oddih
Terme Dobrna, Hotel Park 4*: poletni oddih
Terme Dobrna, Hotel Park 4*: poletni oddih
Terme Dobrna, Hotel Park 4*: poletni oddih
179,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

HOTEL PARK****
Rustikalen hotel je bil zgrajen leta 1875. Popolnoma je bil prenovljen v letu 2008. Leta 2020 je sledila osvežitev in dopolnitev ponudbe hotela (popolna prenova restavracije, nova Kavarna Park s sončno teraso, nova VIP savna Park za individualni najem).  Hotel se nahaja  v objemu zelene narave, obkroža ga 200-letni Zdraviliški park, ki nudi odlične možnosti za sprostitev in rekreacijo. Od hotela Vita je oddaljen 300 metrov. V hotelu se nahajajo  restavracija (prenovljena leta 2020), nova Kavarna Park s sončno teraso, VIP savna Park za individualni najem za dva. V hotelu je možno koriščenje zajtrka in večerje, kosilo se koristi v hotelu Vita.
V hotelu je proti doplačilu možna nastanitev malih hišnih ljubljenčkov.
Vse storitve medicinskega centra, masažno lepotnega centra, bazenov in Dežele savn, se nahajajo v hotelu Vita (300 metrov oddaljen).

SOBE
Sobe so velike od 16 do 25 m² obsegajo kopalnico (WC, prha), sušilnik za lase, TV (interaktivna TV, Pay TV), WC, direktni telefon, Wi-Fi. Sobe v mansardi so klimatizirane.

BAZENSKI KOMPLEKS V HOTELU VITA****
Nahaja se v 3. nadstropju v hotelu Vita (od hotela Park oddaljen cca 300 m) in zajema notranji (32 °C) ter otroški bazen (32 ˚C), notranji whirlpool (35–36 ˚C) in Pool bar (ponudba koktajlov, osvežilnih pijač, toplih in hladnih prigrizkov).

KULINARIKA
Pri nastajanju mojstrovin kuharskih mojstrov je neverjetno, kako nas vonji in okusi vrnejo v preteklost in v vas prebudijo tudi tiste najbolj lenobne okuševalne brbončice. Vse jedi so sestavljene iz prvovrstnih in kakovostnih lokalnih in sezonskih sestavin, upoštevajoč tradicijo in sodobne smernice priprave zdrave prehrane. Zadovoljni boste tudi ljubitelji slovenske in tuje klasike v kulinariki. Jedi ob izbranem belem ali rdečem hišnem vinu Term Dobrna postanejo celota. Dobrote lahko preizkusite v v Kavarni & restavraciji Vita, Club Restaurant Kamin in vinski kleti Beer & Wine Cellar.

PAKETI ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE v TERMAH DOBRNA

Terme Dobrna, kraj zdravja in vitalnosti, že od leta 1403
V Termah Dobrna, najstarejšem delujočem termalnem zdravilišču, se že stoletja uspešno posvečajo zdravju in izboljšanju počutja njihovih obiskovalcev.
Uspešnost njihovega pristopa pripisujejo združitvi moči narave in medicinske znanosti. Tako s pomočjo naravnih zdravilnih dejavnikov kot so termalna voda, fango, šota in neokrnjena narava ter najnovejših metod zdravljenja iz področja rehabilitacije, ginekologije, urologije, nevrologije, revmatologije in ortopedije, poskrbijo za ustrezno individualno obravnavo. Preverite njihovo ponudbo paketov za zdravje in boljše počutje na spletni strani:
1. PAKET LAJŠANJE BOLEČIN V KRIŽU

2. PAKET ZA LAJŠANJE BOLEČIN V KOLENU/KOLKU
3. PAKET REVMATSKA OBOLENJA

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Popoln morski oddih v Resortu Belvedere 4* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Čudovit wellness oddih v Hotelu Narcis 4* v Rabcu!

Opcija tudi za 1.maj!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

[FLASH SALE!] SPA & wellness oddih z zajtrkom v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Lopar, Rab, Hrvaška

Družinski oddih v mobilni hiški v San Marino Camping Resortu 4* na Rabu

Zabavne počitnice poleg veličastne peščene Rajske plaže, dolge 1500 m!