Joga za pomlajevanje po 40. letu! - 50 % na 4x 90-minutno vadbo terapevtske joge za pomlajevanje Kaya Kalpa, ki jo vodi certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec! Idealna terapija, ki krepi in obnavlja energijo telesa in duha! Vadba bo potekala na 3 različnih lokacijah v Ljubljani!

Posebne jogijske vaje, ki vračajo vitalnost in omogočajo regeneracijo organizma!

Terapevtska pomlajevalna joga (4x 90 min)
Terapevtska pomlajevalna joga (4x 90 min)
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Terapevtska joga za pomlajevanje - Kaya Kalpa je idealna terapija za doseganje zdravja, dolgoživosti, vitalnosti in višje zavesti. Kaya Kalpa joga, starodavno znanje o pomlajevanju in podaljševanju življenja, ki izvira 3000 let pr.n. št. iz Indije, izboljšuje delovanje žlez z notranjim izločanjem in krepi živčni sistem. Procese staranja zadržuje s tem, da prebudi regenerativne in samozdravilne moči organizma in pospešuje rast novih, mladih in zdravih celic. Izboljša splošno zdravje in bolezni kot so astma, artritis, revma, sladkorna bolezen, sinusi, hemoroidi, kožne bolezni, depresija ...

Praksa asan, bandh, muder, kriy, pranajame in meditacije učinkuje na marme, čakre, endokrini sistem in produkcijo hormonov. Kaya kalpa joga oživlja tudi najbolj subtilno duhovno telo – tako imenovano anandamaya kosho. V telesu znova prebudi  spomin na to, da smo izraz večne, nesmrtne čiste zavesti. Z vadbo joge za pomlajevanje se prenaša zadovoljstvo z ravni duha na telo. Ozavešča se zavest v vsaki celici telesa in tako začnemo čutiti srečo v telesu. Pomlajevanje krepi in obnavlja energijo telesa in duha. Pomemben del vadbe je pranajama,  dihalne vaje, s katerimi okrepimo živčni sistem in odpremo glavne nadije v telesu - ido, pingalo in šušumno. Pranajama čisti pljuča, krepi živce in obogati kri s kisikom. Telo človeka, ki vadi pranajamo, postaja skladno, izžareva sladek vonj in ima lep videz. V davnih časih so modreci znanje o načelih za povečanje pranične energije uporabljali za  pospešitev evolucije človeške zavesti. Ko se poveča količina prane in postane njen tok neoviran, se prebudijo speča področja uma. Pri pri jogijskem dihanju se kopiči velika količina rezervne prane v možganih, ki pomaga do občudovanja vrednih rezultatov. Ljudje, ki so vitalni in ustvarjalni, imajo sposobnost kopičenja prane. Krona jogijske prakse je meditacija. Ko se energija kundalini  Šakti dvigne, 'preduhovi' telo in človek izgubi strah pred bivanjem, staranjem, boleznijo, občuti notranji mir in radost, spremeni se njegov način zaznave sveta. Z vadbo asan, pranajame in meditacije ne dosegamo le dobrega počutja in zdravja, temveč oživljamo tudi radost in blaženost v sebi ter prebudimo višjo zavest enosti.  

Vadbo vodi in certificirana učiteljica joge in hipnoterapevtka Andreja Paljevec. Sicer že vrsto let deluje kot svobodna novinarka in je specializirana za področje zdravja in alternativne medicine, parapsihologije in mejnih znanosti.

Ponudba je del kategorij: