Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Pomladni oddih za 2 osebi v Hotelu Imperium v Moravskih Toplicah

Doživite Moravske Toplice po svoje!

Doživite Moravske Toplice po svoje! SUPER CENA za sproščen 3-dnevni oddih (2x nočitev z zajtrkom) za 2 osebi v hotelu Imperium 3* v Moravskih Toplicah + celodnevna kopalna karta za Terme 3000 za 2 osebi!

Ne spreglejte vseh terminov (skozi celotno poletje in vse do 28. 12. 2018!) in aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Imperium
3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Imperium
3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Imperium
3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Imperium
3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Imperium
130,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Imperium  
Novi hotel s 3 zvezdicami, ki je bil odprt leta 2018 in se nahaja v središču termalno-zdraviliškega naselja Moravske Toplice, ponuja udobne in svetle sobe z balkonom. Sobe so opremljene z enim ali več ležišči, s pisalno mizo, z velikim TV sprejemnikom z ravnim zaslonom in kopalnico. V kopalnici je poleg tuš kabine in stranišča še električni fen in kozmetično ogledalo. Skrbimo za najvišje sanitarne standarde hotelskih sob in sobnega perila. Razpolagamo s 41 sobami za 78 gostov; 35 je dvoposteljnih, 5 enoposteljnih in ena soba je troposteljna. Obstaja možnost naročila dodatnega ležišča v sobo. V hotelu je dvigalo, bar, velika zajtrkovalnica s samopostrežnim bifejem in skupni prostor za druženje. Brezplačno omogočamo parkiranje in brezžični internet. Kot dodatne storitve nudimo izposojo kopalnega plašča, dodatno ležišče v sobo, najem adapterja za električne vtičnice, zobno ščetko in pasto, pribor za britje, možnost kopiranja in pošiljanja faksa na recepciji ter možnost oddaje manjše pošte na recepciji.

Doživetja  
Priznan zdraviliški kraj nudi neomejene možnosti doživetij. Številni termalno - kopališki kompleksi, wellness centri, športna igrišča in golf igrišča so od hotela oddaljeni le 300 metrov. V bližini so številne restavracije, kavarne in trgovine. V termalnih kompleksih in restavracijah lahko gostje našega hotela prejmejo popust v višini 10% za določene storitve. Terme nudijo enodnevne izlete na Madžarsko in Hrvaško, h katerim se lahko pridružijo tudi gostje našega hotela.  

Pomurje  
Moravske Toplice se nahajajo v središču pomurske regije. Značilnosti Pomurja so termalna kopališča, prelepa in dokaj neokrnjena narava, osupljivi pomurski gradovi, mednarodni festivali in sejmi, dobra vina, neintegrirana pridelava sadja in zelenjave, domači mlečni izdelki in tudi drugi izdelki iz lokalnih kmetij ter vrhunska prekmurska kulinarika.

Pravijo, da so pljuča Evrope v Sloveniji - mila klima, čist zrak in povrh kakovostna hrana. Dodajmo še naše strokovne storitve in počitnice bodo gostom ostale za vedno v spominu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!