Prijeten oddih v naravi! - 55 % na 2-dnevno razvajanje za 2 osebi v hotelu Benda 3* v Mozirju, v neposredni bližini parka Mozirski gaj: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom + parking in wi-fi! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 8. 2017!

Čist zrak, prelepa narava in veliko možnosti za prijetne izlete. Ne spreglejte vseh opcij bivanja v hotelu Benda med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Mozirje, oddih za 2
Mozirje, oddih za 2
Mozirje, oddih za 2
Mozirje, oddih za 2
49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
108,00 €
-55%
Prihranek:
59,00 €
 
 

Hotel Benda je hotel s tremi zvezdicami, ki se nahaja v središču Savinjske doline v občini Mozirje. Hotel je odlično izhodišče za izlete na vse strani Savinjske doline. Prečudovita Logarska dolina, smučišče Golte, ribolov, planinarjenje, jamarstvo, botanika, šport, kulturna dediščina in še mnogo več bodo navdušili še tako zahtevnega gosta. V hotelu Benda nudijo gostom enoposteljne, dvoposteljne in družinske sobe s samopostrežnim zajtrkom ter možnostjo večerje.

V hotelu je gostom na voljo 36 prijetno opremljenih sob, med njimi 6 družinskih sob z dvema ločenima sobama. 22 sob ima zakonsko posteljo, 8 dvoposteljnih sob ima dve enojni postelji. Vse sobe imajo televizijo in balkon. Ob nočitvah imajo gostje tudi zajtrk, če pa se odločijo za daljše bivanje, jim svetujejo, da izkoristijo ugodno ponudbo večdnevnih paketov, ki na željo gosta zajemajo polpenzion, lahko tudi ugodne smučarske karte. Gostje se pri njih prijetno počutijo in lahko pozabijo na vsakdanje skrbi. Za športne aktivnosti je v bližini športno in otroško igrišče, vrt / travnik, lahko se odločite tudi za jahanje.

Med bivanjem v hotelu Benda lahko izkoristite številne naravne danosti in kulturne znamenitosti, ki se nahajajo širše v Savinjski dolini. Za vse smučarske navdušence je v bližini smučišče Golte, ki se v poletnem času prelevi v pravi raj za planinarjenje. V neposredni bližini hotela se nahaja park cvetja - Mozirski gaj, ki je najlepši botanični vrt v Sloveniji. Tu bodo uživali tako mlajši kot starejši obiskovalci. Za ljubitelje naravnih znamenitosti bo zelo zanimiva Snežna jama, v kateri je preko celega leta temperatura pod 0 stopinj Celzija (za obisk so obvezna topla oblačila). Logarske doline bodo veseli vsi, ki imajo radi čist zrak in prelepo naravo, kolesarji pa bodo tu našli veliko možnosti za prijetne kolesarske izlete. V neposredni bližini Mozirja se nahaja kraj Nazarje, ki navdušuje ljubitelje kulturnih znamenitosti. Tu so muzej, spomeniki NOB, samostani, cerkve in spomeniško zaščiteni objekti. Pravi ribolovci lahko uživajo ob reki Savinji, ki teče v neposredni bližini hotela. Poleg ribolova nam reka Savinja omogoča še kopanje, veslanje in rafting.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen pomladni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!