SUPER CENA za edinstven 3-dnevni oddih v apartmaju Čebelarjeva hiška v kampu Natura, ob kompleksu zunanjih bazenov Aqualuna v Podčetrtku: 2x nočitev za do 5 oseb + kopalne karte za celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Wellness centra Termalija in bazenu hotela Breza+ parkirišče!

V tej ponudbi je na voljo tudi 6-dnevni aranžma (5x nočitev) v apartmaju Čebelarjeva hiška za 165 €.

Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Vas morda mika preživeti nekaj sprostitvenih dni v topli leseni brunarici in toplicah, kjer bi lahko uživali v bazenih, se sproščali v savnah, se zabavali na toboganu ali pa greli kosti v masažnem bazenu? Se vam po celodnevnem kopanju še da voziti več deset kilometrov do doma? Si želite nekajdnevni popolni odklop od dela in obveznosti? Izkoristite super ceno za oddih v apartmaju v kampu Natura. Privoščite sebi in svojim najdražjim sprostitveni oddih v Apartmaju »Čebelarjeva hiška«.

Vse to so si v Čebelarstvu Šauperl želeli tudi sami in si zato kupili in uredili Apartma »Čebelarjeva hiška«, ki ga zdaj ponujajo tudi vam. Čebelarjeva hiška se nahaja v kampu Natura ob kompleksu zunanjih bazenov Aqualuna v Podčetrtku. Resda se je pravkar zaključila sezona kopanja v zunanjih bazenih Aqualune, a le kratek sprehod ali 2 minuti vožnje in že smo pred vrati Oaze bazenov wellness centra Thermalija v Termah Olimie - Podčetrtek. Vstopnice za kopanje za vse goste so že vključene v ceno najema hiške. V kolikor pa bi želeli kakšen dan uživati v izvrstnih savnah ali luksuznem kompleksu Orhidelia, vam Terme Olimia kot gostu Čebelarstva Šauperl ponuja izjemen popust.
Apartma čebelarjeva hiška je še posebej primeren za tiste, ki želite vrvež samo v bazenih, potem pa se želite umakniti v zavetje mirne in tople brunarice. Okolica vam omogoča neomejene sprehajalne in kolesarske poti. V bližini pa si lahko pogledate tudi Samostan Olimje, Čokoladnico Olimje, Kočo čarovnice, obiščete lahko Jelene na Jelenovem grebenu in degustirate vse mogoče dobrote, itd. In kaj lahko pričakujete v apartmaju? Dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico, Klip-klap kavčem in vso opremo (Sat TV, mikrovalovna, štedilnik, hladilnik, zamrzovalnik, posoda in pribor za 5 oseb, opekač, …), 2 x spalnica z zakonsko posteljo, wc in kopalnica s tušem. Vse skupaj je ogrevano s klimo in radiatorji. Čaka pa vas tudi lopata, če vas slučajno »od zgoraj« razveselijo s pošiljko snega.
Posteljnino, brisače in kuhinjske krpe morate prinesti svoje, saj svoje je le svoje in šele takrat bo užitek popoln.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!