Wellness oddih v objemu narave! - 52 % na 3 dni, 2x nočitev s polpenzionom za 2 v sobi s termalno vodo + celodnevno kopanje v termalni vodi (33°C) brez klora + koriščenje profesionalnega aparata za magnetoterapijo + koriščenje rimske kopeli + najem koles za 2 osebi, v Toplicah Lešće!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v Toplicah Lešće - ne spreglejte jih spodaj med dodatnimi možnostmi! Za daljše aranžmaje so višji popusti!

3-dnevni wellness oddih za 2 osebi v Toplicah Lešce
3-dnevni wellness oddih za 2 osebi v Toplicah Lešce
3-dnevni wellness oddih za 2 osebi v Toplicah Lešce
3-dnevni wellness oddih za 2 osebi v Toplicah Lešce
3-dnevni wellness oddih za 2 osebi v Toplicah Lešce
92,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
192,00 €
-52%
Prihranek:
100,00 €
 
 

Preživite poletje z vašo drago osebo v toplicah, ki slovijo po izredno zdravilni neklorirani termalni vodi in vsakodnevnem praznjenju in čiščenju bazenov.

Termalna voda izvira direktno v bazenu že skoraj dve stoletji (uradno od leta 1820) in kontinuirano teče skozi bazene 24 ur na dan. Kljub stalnemu obnavljanju vode s pretakanjem (9 l/s) se praznjenje, čiščenje in dezinfekcija bazenov izvajajo vsakodnevno, zaradi neprekinjenega pretoka vode pa se ta kemično ne tretira s klorom.

Pričakujete lahko:  
- sprostitev in prenovo vašega telesa in duha v osrčju neokrnjene narave
- pitje z minerali izredno bogate termalne vode
- neomejeno plavanje v neoporečno čisti termalni vodi brez dodanega klora
- sprostitev v Rimski kopeli, ki se polni iz termalnega vrelca (33 °C)
- ugodno delovanje termalne vode na vaše mišice, sklepe, kožo ter notranje organe
- zaradi delovanja termalne vode izboljšano vensko in limfno cirkulacijo
- dobro počutje zaradi prijaznega osebja, ki zna prisluhniti vašim željam

PONUDBA ZAJEMA
- nastanitev v dvoposteljni sobi s kopalnico, v kateri je izključno termalna voda
- neomejena uporaba Rimske kopeli in zunanjega bazena s 100% termalno vodo z zdravilnim delovanjem
- sprostitev v Rimski kopeli, tudi ponoči, kjer vas bo obdajal svod žarečih zvezd
- neomejena uporaba rekreacijskih naprav
- brezplačen najem koles
- uporaba kopalnega plašča
- vsak dan magnetna terapija
 -parkiranje ob stavbi Toplic Lešće
- 20% popust na vse wellness storitve
- 20% popust na hrano in pijačo, ki ni vključena v polpenzion

Pomembna novost! V Toplicah Lešće lahko sedaj gostje koristijo tudi terapije licenciranega terapevta po metodi Zdenka Domančića  s plačilom po lastni presoji in možnosti.

Toplice Lešće
Toplice Lešće se nahajajo na Hrvaškem, v bližini mejnega prehoda Vinica. Ležijo na obronkih Like in Gorskega Kotorja ob žuboreči reki Dobri. So skriti kotiček, v katerem si neokrnjena lepota narave in mir podajata roko . Tu lahko pozabite na vsakdanje skrbi, se sprostite in naberete energijo ob raznoliki wellness ponudbi: pestri izbiri masaž, infrardeči savni, jacuzziju, uporabi wellness naprav za poživitev energije in ohranjanje vitke linije ter nočnim kopanjem pod zvezdnim svodom v Rimski kopeli. Podnevi pa lahko uživate in dodobra razgibate svoje telo v dveh zunanjih bazenih. Ljubitelji rekreacije lahko uživajo v krajšem sprehodu ob bistri reki Dobri in ob obrežju le nekaj kilometrov oddaljene zelene lepotice s slapovi, reke Mrežnice ali pa se razgibajo v neposredni okolici Toplic Lešće na štirih različno dolgih stezah za nordijsko hojo.

Znamenitosti v okolici

Če se iz Toplic Lešće odpravite po županijski cesti do Gorincev, ki so od Lešć oddaljene le 3 km, si lahko tu najprej ogledate lepo cerkev.Sv. Jurija, katere korenine izvirajo iz 14.stoletja. Le km dalje  je vhod v Hidroelektrarno Lešće, za katero se razteza 13 km dolgo akumulacijsko jezero. Z  nadaljevanjem  vožnje ob reki Dobri boste prišli do Trošmarijskih mostov preko reke Dobre in njenih pritokov. Če v Trošmariji zavijete levo, vas bo pot pripeljala v mesto Tounj, kjer pritegneta pozornost znamenita Tounjska cerkev Sv. Ivana Krstitelja in župnijski dvorec, za katera je izdelal projekt Herman Bolle, ki je projektiral  tudi katedralo v Zagrebu.  V  Tounju si velja ogledati tudi znameniti  dvonadstropni most, ki se je gradil v dveh etapah,   prvi trije svodi leta 1775, drugi trije zgornji svodi pa leta 1836.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!