Božanska Elba! SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 na pravljični Elbi: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi Il Magnifico Elba Resorta 4* + neomejeno koriščenje zunanjega in notranjega bazena + brezplačna uporaba telovadnice + pijača dobrodošlice vsak dan + wi-fi in parkirno mesto!

Vrednost kupona je 47,50 €. Razliko 190 € do polne cene (237,50 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v Il Magnifico Elba Resortu 4* - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Otok Elba za 2
Otok Elba za 2
Otok Elba za 2
Otok Elba za 2
Otok Elba za 2
237,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Il Magnifico Hotel in Elba, ki je bil leta 2011 polno renoviran, stoji le 15 km od letališča Elba La Pila, nedaleč stran od ribiške vasice Marciana Marina, v osupljivem zalivu z majhnimi plažami in kristalno čistim morjem. Elba je največji otok toskanskega arhipelaga. Za zaščito naravnega okolja, ki ima neprecenljivo kulturno in znanstveno vrednost, je področje klasificirano kot nacionalni park. Geološka zgodovina otočja je izjemno pestra, tako da imajo vsi otoki in otočki redke litološke in mineraloške značilnosti.
Podnebne in geološke spremembe so botrovale obstoju redkih lokalnih vrst živali in rastlin, ki jih je mogoče najti samo tam.

Il Magnifico ponuja neomejene možnosti zabave, športnih aktivnosti in vodnih športov, pa tudi številne možnosti za sprostitev in uživanje v lepoti narave. Hotel stoji le 300 m od plaže, blizu centra mesteca Marciana Marina, 35 minut od pristanišča Portoferraio in 20 minut od lokalnega letališča. Lokacija je idealna za vse, ki želite raziskovati obale otoka Elba.

Otok Elba pa je zgodovinsko znan predvsem kot kraj izobčenja enega najbolj slavnih vojskovodij v človeški zgodovini: Napoleona Bonaparteja, ki je bil za krajši čas izgnan na otok, kateremu je vladal le leto dni, med letoma 1814 in 1815, preden je pobegnil. Po porazu v bitki pri Waterlooju, leta 1815, je bil izgnan znatno dlje stran, na britanski otok Sv. Helena, sredi Atlantskega oceana.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.