- 50 % na aktivni ADRENALINSKI oddih za 1 osebo: 2x nočitev z zajtrkom v sobi z lastno kopalnico v Hostlu pod Voglom + 1x obisk adrenalinskega parka ALI 1x rafting na Savi Bohinjki + 1x izposoja kolesa ali supa (do 4h) + 1x izposoja kanuja ali kajaka (do 4h)!

Naj se nepozabna pustolovščina prične!

Bogat adrenalinski paket
Bogat adrenalinski paket
Bogat adrenalinski paket
Bogat adrenalinski paket
57,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
115,00 €
-50%
Prihranek:
57,50 €
 
 

Hostel pod Voglom z depandanso Rodica stoji na eni najlepših lokacij, na južni obali Bohinjskega jezera, 2 km od Ribčevega Laza in 3 km od spodnje postaje žičnice Vogel. Je najbolj primeren kraj za mladinske ali odrasle skupine, pa tudi posameznike, ki jim sproščeno vzdušje, aktivnosti, lepota in mir nadomeščajo popoln komfort modernih hotelov.

Rafting v Bohinju izvajajo z avantura rafti. Ti rafti so narejeni za dve oz. tri osebe, zato boste morali raft usmerjati sami. Vodnik raftinga vas bo v kajaku le usmerjal, kje oz. po kateri strani reke morate peljati. Težavnost reke je za to obliko raftinga idealna, zato je to razburljiv izlet za vsakogar, ki poleg uživanja v naravnih lepotah reke, uživa tudi v odkrivanju svojih sposobnostih pri premagovanju brzic v stabilnih raftih. Za rafting izlet potrebujete le kopalke, brisačo in majico. Inštruktorji raftinga bodo za vas izbrali primerno neoprensko obleko, neoprenske čevlje in rešilne jopiče. S kombijem vas bodo odpeljali na vstopno mesto in vas po končanem rafting izletu pripeljali nazaj pred Hostel Pod Voglom.

Adrenalinski park v Bohinju je postavljen pri Hostlu Pod Voglom tik ob Bohinjskem jezeru. Adrenalinski park v Bohinju je poligon na višini od 8 do 14m, sestavljen iz različnih nalog, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Pod nadzorom izkušenega in profesionalno izučenega inštruktorja adrenalinskega parka, boste imeli priložnost izkusiti čisto nove in nenavadne situacije. V sklop in ceno programa na adrenalinsem parku v Bohinju spada tudi Orjaška gugalnica.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.