Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Koper, Slovenija

Pomladni oddih za pare na slovenski obali, v Aquapark Hotelu Žusterna 3*

Pestra izbira vodnih užitkov za popoln oddih!

Počitnice v Termah Čatež! 3-dnevni MEGA paket za 2: 2x nočitev s polpenzionom v sobi z balkonom in klimo v hotelu Čatež 3* + kopanje v bazenskem kompleksu Hotela Čatež + 1 vstop dnevno v zimsko ALI 2 vstopa dnevno na POLETNO Termalno riviero + animacijski program!

Odkrijte vodni raj zunanjega bazenskega kompleksa na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin!

Hotel Catež 3*
Hotel Catež 3*
Hotel Catež 3*
Hotel Catež 3*
Hotel Catež 3*
174,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Razvajajte se v Termah Čatež! V današnji ponudbi najdete vse za luksuzno, igrivo, navdihujoče, romantično in predvsem sproščeno preživljanje prostega časa! Namestite se v udobnem hotelu in izkoristite vse atribute ponudbe - odlična kulinarika in brezskrbno čofotanje. Zakaj bi si sploh želeli še več?

Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C.

Bazeni in atrakcije

V objemu igrivih termalnih voda

Bazeni
in atrakcije poletne Termalne riviere so razlog, da se živahen smeh že od daleč razlega v otroškem vodnem parku z igrali in na vodnih drčah. Najmlajše gotovo najbolj privlači gusarski otok. Tudi odraslim pričara na obraz otroško navihanost trojček toboganov, svoj val pa lahko ujamete v bazenu z valovi.
Naval adrenalina boste doživeli na toboganu »boomerang«.
Pravi raj za čofotanje in uživanje je počasna reka, ki vabi k vožnji na velikih obročih. V bazenu nepravilnih oblik prepustite svoje telo in dušo sanjarjenju in se predajte blagodejni masaži mehurčkov termalne vode tudi v dveh bazenih s podvodnimi masažnimi šobami.
Ljubitelji plavanja na dolge proge, skočite v olimpijski bazen.

Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave. Tudi družine najdejo tu svoj počitniški dom z namestitvijo v prostornih hotelskih suitah.
Prijetno kopanje v bazenskem kompleksu (notranja bazena z whirlpoolom in masažnimi ležišči ter zunanji bazen nepravilnih oblik s podvodno masažo) in razvajanje v vrhunskem Spa & Wellness centru so le del ugodja, ki ga svojim gostom ponuja hotel.

Zabaviščni park
Ko boste že mislili, da ste doživeli vse, zavijte še v zabaviščni park.
Adrenalinsko navdušenje vas bo prevzelo na gusarskem stolpu, s katerega se v prostem padu poženete novim doživetjem naproti. Hitrost? Pet metrov na sekundo! Na bungee trampolinih lahko uprizorite lastne akrobacije.
Za malo mlajše je tu steza za mini gokart. S prijatelji se lahko preizkusite tudiv mini golfu.
Prebudite v sebi otroško razposajenost in tekmovalnost na igralu »water wars«, igri z manjšimi vodnimi baloni.
Z začetkom poletnih počitnic pa Terme Čatež ponujajo še dve adrenalinski novosti:
Gusarsko opico - 350 m dolgo panoramsko zip-line vožnjo nad Gusarskim zalivom, jezerom in Indijansko vasjo z neopisljivim občutkom svobode ter Termalni tornado v sklopu mega luna parka Termopolis - v neposredni bližini Termalne riviere.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!