Doživite čarobne in skrivnostne Benetke! - 50 % na nepozaben enodnevni izlet v Benetke z najudobnejšo hitro ladjo Dora! Dogodivščinam naproti odplujete iz Pirana! Prva vožnja bo 1. 5. 2014, nato vsako soboto, do vključno 27. 9. 2014!

Udobna plovbo do najlepšega vodnega mesta na svetu!

V Benetke z ladjo na nepozaben izlet!
V Benetke z ladjo na nepozaben izlet!
V Benetke z ladjo na nepozaben izlet!
35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Popeljite se na nepozaben enodnevni izlet v Benetke iz Pirana! 

Saj veste, da Benetke niso lepe samo v času karnevala, kajne? Oglejte si jih spomladi in poleti! Udobno vožnjo do najlepšega vodnega mesta na svetu boste izkoristili za kratko predstavitev bogate zgodovine in se takoj po prihodu v Benetke podali raziskovati znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali. Med plovbo do Benetk vam bodo izkušeni vodniki dali vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike "Serenissime" in razložili potek programa, ki nas čaka po prihodu. Ob vstopu v beneško laguno se vam bo odprl pogled na popolnoma drugačen svet kot ste ga navajeni.
Se bojite, da ne veste, kaj bi počeli? Zagotavljamo vam, da ne bo priložnosti za ogled vseh znamenitosti, zato se boste z veseljem vrnili še drugič. In tretjič :)
Iz Pirana krenete ob 8. uri, po prihodu v pristanišče San Basilio ob 10.45 se boste namreč lahko odpeljali do središča mesta kar z ladjico, ali pa jo mahnili peš do trga Sv. Marka. Tam si boste lahko ogledali stare ter nove prokuracije, Ala Napoleonica, zvonik, stolp z uro, Baziliko sv. Marka, Doževo palačo, knjižnico, 2 granitna stolpa ina pa seveda najbolj romantičen most v Benetkah: Most vzdihljajev.
Pa potem? slastno italijansko kosilo, vožnja z romantično beneško gondolo ali motorni vodni taksi po glavnih kanalih mesta? Izbira je vaša. Odhod iz Benetk ob 17. uri, prihod v Piran pa ob 19.45. Natančen program si oglejte tukaj

Dora je brez dvoma najudobnejša in najprijetnejša ladja za izlet v Benetke.
Potniki lahko med počasno vožnjo na zunanjih palubah uživate ob pogledu na trg Sv. Marka, vhod v Canale Grande ter dobite vtis o velikosti Beneške lagune. Poleg tega, da je relativno hitra je na njej možno med vožnjo tudi iti na palubo in uživati prijetno morsko vožnjo ob lepem vremenu. Nenazadnje pa je Dora tudi edina ladja, ki ima v salonih mize, kar naredi plovbo prijetnejšo za razliko od obeh preostalih ladij, kjer potniki sedijo kot v letalu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofije, Slovenija

Gladka koža! Trajno odstranjevanje dlak z diodnim laserjem!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 3
NOVO Gradec, Slovenija

Mega pustolovščina v Adrenalinskem parku ob Kolpi

Začuti adrenalin in si oglej najboljši razgled na reko Kolpo. Zagotovljena zabava za vso družino na enem najvarnejših adrenalinskih parkov v Sloveniji!