Pregled ponudb

50 % popusta na 3-dnevni madžarski oddih za 2 osebi: 2x polpenzion (zajtrk in večerja) + vstopnica za termalno kopel Györ (3 ure) + squash (1 ura) + vstop v fitnes center (1 ura), v Hotelu Famulus ****!

Plačajte 112 € za bogat kulturni in sprostitveni oddih na Madžarskem, v vrednosti 224€.

112,00€
Kupi kupon
Vrednost:
224,00 €
-50%
Prihranek:
112,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite lahko več kuponov, vendar posamezna oseba lahko unovči le 1 kupon, ostale podari kot darilo.
  • Kuponi so unovčljivi do 31.5.2012.
  • Potrebna je predhodna rezervacija termina na +3696/547-770.
  • Odpoved termina je potrebno sporočiti saj 48 ur pred dogovorjenim terminom. V nasprotnem primeru se kupon smatra kot unovčen.
  • Ponudba vsebuje: 2x polpenzion (zajtrk in večerja) + vstopnica za termalno kopel Györ (3 ure) + squash (1uro) + vstop v fitnes center (1 ura). Brezplačna uporaba WiFi-ja. Zagotovljeno parkirno mesto. kupon velja za 2 osebi.
  • Doplačilo turistične takse 1€/os./dan.
  • V hotelu je na voljo Whirlpool in Infrasauna.

Obiščite Györ in se osvežite v hotelu Famulus**** na Madžarskem!
Navdušenost nad oddihi ne pozna meja, če lahko preprosto zakorakate na obisk k sosedom. Ravno toliko, da se spoznate z njihovimi lepotami, kulturo in preverite široko paleto dnevnih aktivnosti ter spoznate, da se je vedno najlepše vrniti domov.
Tokrat se zaljubite se v Madžarski Győr, tretje najbogatejše mesto zgodovinskih stavb zunaj Budimpešte, objeto v muzeje in znamenitosti. Razvajal vas bo hotel Famulus, kjer bosta uživala 3 dni, 2 nočitvi. Lakoto boste zatrli z odličnim zajtrkom in slastno večerjo, čez dan pa se bosta razvajala v termalni kopeli, se zabavala ob šprtni aktivnosti na squash-u in kondicijo krepila v fitnes centru!

Győr se nahaja na pol poti med Budimpešto in Dunajem. To pisano mesto je bogato z arhitekturnimi, kulturnimi in naravnimi zakladi."Mesto reke" - Arrabona od Rimljanov, je priljubljeno turistično mesto, ima lep center in veliko lepih baročnih zgradb.  Regionalne ceste povezujejo kraj s Slovaško, Avstrijo na severu z zahoda, Blatnega jezera na jugu in v Budimpešti od vzhodu do mesta. Po zaslugi dobrega geografskega položaja, Győr lahko obiščete na podeželju, ki zagotavlja vrsto znamenitosti in vrsto zanimivih izkušenj za turiste.

Vse sobe so klimatizirane, z LCD TV, telefonom, hitrim dostop do interneta, mini barom, sušilecem las in alarmno uro. V nekaterih sobah je možnost dodatnega ležišča samo za otroke. Zagotoviljajo otroške postelje za njihove najmanjše goste. Dve sobi imajo prilagojene invalidom. Vse sobe so opremljene z požarnim alarmom.

7

Ne spreglej ostalih super ponudb

Prodanih 6
-93%

Online tečaj španščine po izbiri

Izberete lahko tudi 9-mesečni tečaj (120 ur) za 53 € ali 12-mesečni tečaj (180 ur) za 81 €.

Prodanih 22
-93%

Online tečaj angleščine, 6 mesecev

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 9-mesečni tečaj (120 ur) za 53 € ali 12-mesečni tečaj (180 ur) za 81 €.

Prodanih 3
-84%

Online tečaj angleščine

Naučite se angleščine ali obnovite znanje na inovativen način!

Prodanih 265
-50%

Profesionalni paket za nego las!

Profesionalni paket za nego vaših las!

Prodanih 252
-50%

Popolno razvajanje las!

Profesionalni paket za nego vaših las!

Prodanih 27
-50%

Profesionalni paket za nego las!

Profesionalni paket za nego vaših las!

Prodanih 57
Super cena

Dalmatinskime klape 6. 9. 2014

Pri tej ponudbi je na voljo tudi vstopnica za Sedišče, kategorija I. za 15,9 € ALI vstopnica za VIP sedišče + DVD za 24,9 €.