- 55 % na zabavno in rekreativno sumo borbo z body zorb žogo ali igro sumo fuzbal s prijatelji (60 min)! Prava zabavna igra se prične s 6 igralci (3:3). Kupon velja za 1 osebo.

Izberete lahko tudi igro sumo fuzbal za do 18 oseb (60 min) za 71,90 €.

9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-55%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Sumo fuzbal je unikatna dogodivščina, ki ponuja obilico zabave, odlično rekreacijo in je hkrati izredno varna. Pravila so zelo preprosta. Igra se igro nogometa in ekipa, ki žogo večkrat zabije v nasprotnikov gol je zmagala. Vendar pa ima vsak igralec na sebi veliko "body zorb" žogo s katero dobi igra popolnoma novo dimenzijo. Žoga igralca varuje od kolen do glave, kar pomeni da se lahko igralci zaletavajo, kotalijo in prevračajo. Pri običajnem nogometu so kontakti nezaželeni in nevarni, medtem ko je pri sumo fuzbalu to način igre.

Sumo fuzbal žoga oz. body zorb žoga je napihljiva žoga s sredinsko odprtino, kamor zdrsne igralec. V notranjosti so naramnice, da lahko igralec nosi žogo podobno kot nahrbtnik. Tudi na vrhu je žoga odprta za nemoten dotok svežega zraka. Trenutno je na voljo 18 napihljivih sumo fuzbal žog. Od tega je 6 malih žog z premerom 1,2 m za otroke in odrasle manjše rasti, 10 srednjih žog z 1,5 m premera in 2 veliki žogi z premerom 1,7 m za največje igralce. Poleg sumo fuzbala pa so te žoge primerne tudi za drugačne igre.

Zadnji stoječi sumo - Igro se lahko igra ekipno al posamezno. Po začetnem pisku se igralci zaletavajo med sabo in vsak igralec, ki se je prevrnil je izločen. Igra se nadaljuje do zadnjega stoječega igralca. Zadnji igralec je zmagovalec ali pripadnik zmagovalne ekipe. Sumo borba - To je igra mož na moža. 2 igralca se postavita v začrtan ring in se borita dokler eden od igralcev ne izrine, prevrne ali odkotali drugega iz ringa. Zmagovalec je seveda tisti, ki ostane v ringu. Sumo napad - To je ekipna igra na čas. Na sredini igrišča je postavljen stožec, katerega brani prva ekipa. Druga ekipa medtem poskuša čimprej prevrniti varovani stožec. Nato ekipi zamenjta vlogi in zmagovalna ekipa je ekipa z boljšim časom napada.
Ker je sumo fuzbal zelo zabaven in varen je primeren za vse starosti in spole. Tako lahko uporabite te žoge na: rojstnodnevnih zabavah za odrasle ali otroke, piknikih, za rekreacijo otrok ali odraslih, poroke, fantovščine in dekliščine, šolske zabave, športne dneve, službene zabave in piknike, teambuildinge, javne prireditve, športni dan za podjetja, sejmih ter povsod, kjer so igralci in primeren prostor.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Klasična masaža telesa z eteričnimi olji (45 min)

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!