- 84 % na online tečaj angleščine + potrdilo o opravljenem tečaju + gratis IQ test! Tečaj traja 2 meseca, število ur je neomejeno!

Naučite se angleščine ali obnovite znanje na inovativen način!

15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-84%
Prihranek:
84,10 €
 
 

V tokratni ponudbi vam ponujamo izjemno zanimiv ter inovativen način za učenje oz. okrepitev obstoječega znanja angleščine. Online tečaj si prizadeva predstaviti angleščino na vam zanimiv način.

Podali vam bodo vso potrebno začetniško znanje, ki vam bo pomagalo pri sami rabi jezika. Število ur je neomejeno, tečaj pa traja 2 meseca. Vsak teden tečajnik dobi novo gradivo, ki mu ostane na voljo tudi po tečaju za neomejeno časovno obdobje. Po uspešno opravljenem končnem testu, tečajniki prejmejo spričevalo, izdaja spričevala pa je brezplačna.
Online tečaj se izvaja na spletni strani: http://www.lexpartners.bg/. Gradivo bo objavljeno vsak teden, predavanja pa sestavljata tako pisno kot tudi avdio gradivo.

Začeli boste z angleško abecedo, predelali glagolski čas, naučili se boste tudi veliko besed. Napredovanje je postopno, dokler ne dosežete želene ravni, in sicer, da se ne boste počutili nerodno ob poslušanju angleškega govora. Vse to bo predstavljeno na izjemno zanimiv način.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Klasična masaža telesa z eteričnimi olji (45 min)

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!