- 50 % na neboleč preventivni pregled PROSTATE v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli!

Preventivni, alternativni, neinvazivni, neboleč in diskreten pregled prostate v eni od ordinacij Zavoda Zdravje (Ljubljana, Maribor ali Izoli), vam bo povedal marsikaj o vašem zdravju!

37,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-50%
Prihranek:
37,50 €
 
 

Pregled prostate je preventiven, neboleč in diskreten.
Rak prostate velja za drugi najpogostejši rak pri moških, za njim letno v Sloveniji oboli 1350 moških.
 Po 40. letu ima težave s povečano prostato  približno 60 odstotkov moških, pri 80. letu pa že skoraj vsi.
V zgodnjem stadiju odkriti rak prostate omogoča petletno preživetje kar 80% moškim! Zato se vsem moškim po 45. letu enkrat na leto priporoča preventivni pregled prostate, tudi če z mokrenjem nimajo nobenih težav!
Ne čakajte na težave s prostato in se prijavite na pregled ZDAJ!
Pregledi so na voljo v Ljubljani, Mariboru in Izoli!

Simptomi  povečane prostate:
-izguba spolnega poželenja (libida)
-motnje erekcije
-pogostejše uriniranje
-kapljanje seča po končanem uriniranju
-vstajanje ponoči zaradi tiščanja na vodo
-čakanje na začetek curka
-pogosto močno, nevzdržno tiščanje na vodo
-občutek zastajanja seča v mehurju tudi po uriniranju
-občutek, da vas pogosto tišči na vodo
-pogostejše nočno uriniranje
-nenadna potreba po odvajanju vode (občutek, da ne boste pravočasno prišli do stranišča)
-občutek, da mehur ni popolno izpraznjen
-šibek curek
-težaven začetek uriniranja
-prekinjajoč curek

Bolezni prostate
Vnetje prostate navadno povzročijo bakterije in najpogosteje doleti moške med 30. in 40. letom. Neprijetno ščemenje v presredku se nadaljuje z močnimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, stalnim siljenjem na vodo, pekočim mokrenjem in zvišano telesno temperaturo – potrebno je strogo mirovanje in zdravljenje z antibiotiki. Včasih se bolezen prevesi v kronično vnetje, ki sicer z blažjimi težavami leta in leta povzroča težave tako bolnikom kakor urologom.
 
Rak prostate  je najbolj nevarna bolezen te žleze. Pojavnost se značilno veča s starostjo – po 50. letu doleti povprečno vsakega desetega moškega. Vsako leto v Sloveniji odkrijemo do 1000 novih primerov raka prostate, ki je tako drugi najpogostejši malignom pri moških (za rakom na pljučih). Pri mlajših moških je bolezen zelo nevarna, saj se lahko hitro razširi s prostate na okoliška tkiva in metastazira (zaseva) v kosti. Pri starejših moških bolezen teče počasneje in veliko moških z rakom na prostati doleti smrt zaradi drugih (predvsem srčno-žilnih) vzrokov in ne zaradi raka.
 
Benigna hiperplazija prostate je najpogostejša bolezen prostate. Pritisk zvečane prostate na sečnico moti odtok seča iz mehurja in lahko povzroča značilne moške težave tretjega življenjskega obdobja – neprijetno čakanje na začetek mokrenja, oslabel curek, ki se lahko prekinja, uhajanje seča po kapljicah po mokrenju (znaki oteženega mokrenja), nočno vstajanje zaradi siljenja na vodo, ki je tudi čez dan pogostejše, uhajanje seča in občutek neizpraznjenega mehurja kljub pravkar končanemu mokrenju (znaki draženja).
 
Ob nezdravljenju BHP lahko ta napreduje do razsežnosti, ki pomenijo veliko hujše težave, med drugim vnetja sečil, sečne kamne ali celo okvaro ledvic, a kljub temu BHP, kot že rečeno, ne povzroča nastanka raka na prostati.

Opis
Preventivni pregled prostate je neinvaziven, neboleč, diskreten, brez slačenja in sevanja, tudi brez čakanja. Pregled spada med alternativne in ga opravimo z vrhunskim, računalniško podprtim medicinskim diagnostičnim aparatom, ki pogosto odkriva sumljive spremembe (vnete procese, ciste, tumorje in rakasta obolenja) prej kot nekateri tradicionalni postopki Pregledi se opravljajo v Zavodu Zdravje v ordinacijah v Ljubljani, Mariboru in Izoli!

Številni moški zelo neradi obiščejo zdravnika celo, kadar so bolni, kaj šele, če gre za preventivni pregled prostate, saj ga mnogi razumejo kot sramoto in ponižanje.
Metoda Zavoda Zdravje je povsem drugačna, ni se potrebno slačiti in je neinvazivna (ni posega v vaše telo).

Kako poteka preventivni pregled prostate?
V ordinaciji naš diagnostik obravnavano osebo diagnosticira s pomočjo računalniško podprtega postopka in medicinskega diagnostičnega aparata. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja. Točnost diagnostike je visoka, aparatura lahko zazna tudi predstopnjo bolezni ali bolezen v že obstoječi obliki. Vnetne procese, ciste, tumorje in rakasta stanja v telesu zaznava v zgodnejši, začetni fazi. Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni.
 
 Ali ima diagnostični aparat certifikat?
DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden  v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava, ki je bila nagrajena, kot evropski model nove generacije Sensitiv Imago®.
 
Kdo opravlja diagnostični pregled?
Preventivni diagnostični pregled opravi usposobljen diagnostik/diagnostičarka z vsemi potrebnimi certifikati za upravljanje z aparatom Sensitiv Imago®.

Zakaj izbrati Zavod Zdravje?
Obravnavanim osebam nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečin, varne in neinvazivne. V naših ordinacijah do vsake obravnavane osebe pristopimo individualno in brez hitenja. Pohvalimo se lahko s strokovnim in predanim delom do vsake obravnavane osebe, nenehno si prizadevamo za nadaljnje izboljšanje storitev.

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavoda Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadajo v področje alternativne medicine Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!