- 50 % na mesečno karto (8 obiskov) za vse vadbe v centru PYA - tudi na JUTRANJIH VADBAH! Izbirate lahko med vadbami: PYA HIIT & surprise mix, Gymstick, Cross trening, Pump, PyaBata, TNZ, Fit&Slim, Ping Fighter, Zdrava hrbtenica, Joga, Pilates, Fatout, Jumping in drugimi!

V tej ponudbi lahko izberete tudi mesečno karto za vadbo Gymstick (4 obiski) za 12,50 €.

1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,99 €
-50%
Prihranek:
17,49 €
 
 
Ponudba zaključena

PYA HIIT MIX
HIIT je visoko intenzivni trening, ki zagotavlja največjo porabo kalorij v najkrajšem času in pospeši metabolizem za 48 ur po vadbi. Glavni trening traja 30 minut,  izvedba vaj je energična, z lastno težo ali z pripomočki.
MIX je razgiban del ure, ki jemlje elemente iz PILATESA, PUMPA in PILOXING KNOCKOUTA. Program se ne ponavlja in vsaka ura je malo drugačna.
KORISTI visoko intenzivnega intervalnega treninga:
-izboljšani kondicijski pripravljenosti
-izločanje človeškega rastnega hormona HGH. To je hormon, ki zavira staranje.
-visoko intenzivni intervalni trening ne vpliva le na znatno zmanjšanje maščobe v predelu trebuha, ki leži pod plastjo kože (subkotana maščoba), pač pa tudi na zmanjšanje maščobnih oblog v notranjosti trebušne votline, kjer obdajajo organe (visceralna maščoba).

PYA SURPRISE MIX
Če imate radi presenečenja, je ta vadba prava izbira za vas.
Vadbeni termin je namenjen vsem, ki imajo radi raznoliko in zabavno vadbo. Predstavlja različne vadbene zvrsti združene v eno, sestavljena je iz kardio vadbe in vaj za oblikovanje telesa.
Pri PYA SUPRISE MIX vadbi se aerobika prepleta s plesni elementi, krepilnimi vajami za oblikovanje telesa, intervalnimi treningi, vadbo z elastikami, žogami, lahkimi utežmi, krožno vadbo in še in še. Z vadbo boste učvrstili in izoblikovali mišice, pospešili izgorevanje maščob, izboljšali fizično pripravljenost, pridobili moč ter izboljšali gibljivost telesa.

GYMSTICK
Gymstick je edinstvena skupinska vadba, kjer se trenira celo telo. Vadeči uporabljajo Gymstick palico z elastikami, ki je enostaven in učinkovit vadbeni pripomoček s katerim lahko kombiniramo vaje za moč  mišic, aerobno vadbo in vadbo za stabilnost trupa, ob spremljavi svetovnih glasbenih hitov.
Dokazano je bilo, da je vadba zelo učinkovita pri razvoju mišične moči, vzdržljivosti, ravnotežja, koordinacije in gibljivosti.
Je program za trening moči. Obdela se vsaka mišična skupina s kombinacijo izoliranih in kombiniranih gibov.
Vadba je  primerna za moške in ženske, ter različne nivoje treniranosti, saj si posameznik sam izbira obremenitev s pravilno izbiro palice in navijanjem elastike.

CROSS TRENING
CrossFit je oblika funkcionalnega treninga, ki močno pospeši presnovo, izgubljanje odvečne maščobe in hujšanje, torej je idealna vadba za oblikovanje postave. Povzroči, da bolje spoznamo sebe in svoje telo, spoznamo, kje so naše meje, kako močno voljo imamo, izboljšuje samopodobo in odkriva navdušenje nad lastnimi sposobnostmi.  
Je trening, pri katerem dela celo telo, izvajajo pa se gibi iz vsakdanjega življenja, ki vključujejo uporabo več mišičnih skupin naenkrat.
Vadba je primerna za vsakogar, saj vaje delamo v časovnih inetrvalih pod nadzorom inštruktorja in eksplozivnost, ter  število ponovitev prilagajamo po zmožnostih.
Vadba je sestavljena iz raznolikih vaj, ki jih delamo z lastno težo in z uporabo številnih rekvizitov (uteži, trx, kolebnica, kettbel žoge, žoge, step, elastika,…), vključen je trening za moč, vaje za fleksibilnost in kardio trening.
Učinki vadbe: Pridobimo na vzdržljivosti, gibljivosti, hitrosti, eksplozivnosti, moči, razvijamo koordinacijo, ravnotežje in krepimo srčnožilne - dihalne sposobnosti.

PUMP
Pump je trening vzdržljivosti in moči. Uporaba uteži, vaje iz fitnes studia (potiski, počepi, dvigi in upogibi) za glavne mišične skupine.  
Učinki vadbe: zmanjševanje odvečne telesne maščobe, Pump tudi izboljšuje splošno telesno pripravljenost, moč, izboljšuje gostoto kostnega tkiva, omogoča porabo do 600 kalorij na uro/vadbe

FUNKCIONALNI TRENING
Je raznolika vadba, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost.
Večinoma se uporablja lastna teža, kolebnice, žogice, elastike, majhne uteži.
Primerna je za vse starostne skupine, posameznik pa se prilagodi programu glede na svoje zmožnosti.

PYABATA
Visoko intenzivni intervalni trening, kjer sta vadbeni interval in interval premora točno določena. Cilj vsake vaje je, da se v tej časovni enoti naredi čim več ponovitev (odvisno od posameznika in njegovih zmožnosti). Vaje se izvajajo s pomočjo lastne teže ali uteži oz. drugih pripomočkov.
Učinki vadbe:  Povečuje aerobno in anaerobno vzdržljivost, mišično vzdržljivost, pospeši metabolizem - 100% vložen trud bo porabil glikogen shranjen v mišicah in še dolgo po vadbi kuril maščobe.

TNZ
Je energična step vadba, ki vas bo navdihnila z občutkom svobode in življenja. Ob uporabi po višini nastavljivega stepa (stopničke) in ob preprostih gibih na, preko in okoli stepa. Vadba je primerna za moške in ženske, ter različne starostne skupine.
Učinki vadbe: povečanje mišičnega tonusa, oblikovanje postave, izguba odvečne teže, zmanjšanje maščobnih zalog, izboljšanje telesne drže.

FIT&SLIM
Vadba je namenjena vsem, ki želijo ob glasbi z zmernim tempom izboljšati splošno telesno sposobnost (telesno kondicijo, moč, gibljivost, ravnotežje in koordinacijo gibov). Primerna je za vse začetnike in za vse mlade po srcu, pa se morda že srečujejo z osteoporozo oz. imajo težave s hrbtenico in bi jim dobra telesna pripravljenost olajšala opravljanje vsakdanjih aktivnosti. Pravi vrelec mladosti za vse, ki hočejo ohraniti in pridobiti življenjsko vitalnost in mladostni videz!

PINK FIGHTER
Pink Fighter je kombinacija kardio vadbe in borilnih veščin ob spremljavi glasne glasbe. Vaje za pravilno tehniko gibanja in udarcev Muay Thai-a ob udarjanju na boksarsko vrečo.
Učinki vadbe: Izguba odvečne teže, očvrsti telo, učenje tehnike udarjanja.

ZDRAVA HRBTENICA
Pri tej vadbi vam ponujamo nekoliko drugačni pristop kompleksnih in enostavnih gibov oz. vaj. Uporabljamo tehniko gibanja in vaj, ki učinkovito delujejo na funkcije živčnega sistema in s tem na kvalitetno in varno gibanje. Poudarek je na celotnem telesu, na vseh sklepih in seveda tudi hrbtenici ter kakšna je strategija sledenju bolečine. Le celosten pogled na človeka in njegovo gibanje lahko ponudi pravi odgovor.

JOGA
Joga je celovita znanost o življenju, pot osebnega razvoja, ki vodi do notranjega miru, radosti, samozavesti, uravnoteženosti in zdravja na vseh ravneh, telesni, razumski, duševni in duhovni.
Dinamična joga je živahna in pestra in vse prej kot dolgočasna, pripelje pa do istih rezultatov, kot ostale zvrsti jog.
Smoter joge je biti v sredini, biti v ravnovesju, kar lahko dosežemo z redno vadbo, vztrajnostjo, potrpežljivostjo in zmernostjo. Začnemo s telesnimi vajami in dihalnimi tehnikami, s katerimi bomo dosegli večjo telesno prožnost, umirjenost in dobro počutje. Je vse kar potrebujemo za raziskovanje in razumevanje naše narave – telesa, energije, mišljenja in duha.
Učinki vadbe: boljše telesno počutje in zdravje, gibčnejše telo, lažji nadzor dihanja, notranja umirjenost, uravnovešenost in življenjska radost, lažje obvladovanje stresa, čustev, odvisnosti, kompleksov, predsodkov in drugih življenjskih težav, boljši odnosi do ljudi in samega sebe.

PILATES
Pilates povezuje vaje za krepitev, gibljivost in vaje, kjer kot obremenitev uporabljamo upor.
Glavni namen vadbe je na novo vzpostaviti naravno mišično ravnovesje in ohranjanje stabilnosti telesa.
Krepitev mišic trupa (vse trebušne in vse hrbtne mišice), gibanje z nogami in rokami, mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti.
Učinki vadbe: utrdi telo in preoblikuje trebuh, stegna in zadnjico. Močnejše, bolj vzdržljivo telo in lažje prenaša obremenitve v vsakdanjem življenju. Poglobljena zaznava lastnega telesa, okrepi koordinacijske sposobnosti, izboljšana telesna drža.
Primeren je za vse starosti in stopnje treniranosti.
(tudi rehabilitacija pri lažji obliki bolezni hernija disci (posebna poškodba medvretenčnih ploščic), po zvinih, mišičnih poškodbah in teniškem komolcu.

TEČAJ HATHA JOGE v PYA centru je namenjen širokemu krogu ljudi. Izvajajo ga lahko tako moški kot ženske vseh starosti, od  zelo mladih do tistih pri petdesetih ali več. Tečaj Hatha joge se izvaja na treh stopnjah zahtevnosti: začetni, srednji in nadaljevalni.
Programi so narejeni tako da ponudijo nekaj dinamičnih in nekaj statičnih elementov. Temeljijo na tradicionalnem pristopu, kar pomeni tudi zadrževanje asan, pri čemer nam pomaga uporaba različnih jogijskih pripomočkov kot so kvadri, trakovi, dekice, stena, stoli. Vsi ti pripomočki, ki so značilni za program hatha joge nam zagotavljajo boljše napredovanje, močnejše učinke ter predvsem varnejšo izvedbo.

FATOUT
Si želite hitre izgube maščobem izboljšane kondicije in moči? Se vam kurjenje kalorij še 24-48 ur po vadbi zdi vabljivo (s kratkim treningom do dveh dni pospešenega metabolizma)?
Potem vabljeni na visoko intenzivni trening (-ime-).
Trening sestavlja ogrevanje, visoko intenziven del (intervalni trening), ki ni daljši od 30 min, ter se zaključi z vajami za trebušne mišice, ter ohlajanjem/raztezanjem.
Vadba je primerna za skoraj vse. Od  začetnikov (vsak si lahko vedno vzame pavzo, ali pa se odloči za lažjo opcijo giba, ki ga pokaže inštruktor), pa do vseh z odlično fizično kondicijo, ki jo bodo s to vadbo še izboljšali.
Pridruži se nam, postavi si izziv in skuri ljubezenske obročke!

JOGA-PILATES
Že samo ime pove, da vadbo sestavljajo elementi joge in pilatesa.
Vendar naj vas to ne zavede. Gre za izredno koristen trening, ki prinaša vidne rezultate.
Vadbo sestavljajo vaje za krepitev moči spodnjega in zgornjega dela telesa, vaje za povečevanje gibljivosti, vaje za stabilizacijo in sproščanje.
Pozitivnih rezultatov joge-pilates je ogromno. Med pomembnejšimi so:
- lepo oblikovana postava
- dolge in vitke mišice
- izboljšano ravnotežje
- lepša drža
- okrepljene globoke mišice trupa
- povečana gibljivost
- hitrejše okrevanje po poškodbah
- itd.
Vadba je primerna za popolnoma vse.

JUMPING®
Jumping® Fitness program je zabaven način treninga, ki ob energični, moderni glasbi povzroči neverjetno eksplozijo občutkov, kateri okrepijo telesa in duha, saj Jumping® predstavlja dinamični trening na posebej razvitih trampolinih, ki ne obremenjujejo sklepov. Zatorej je trening primeren tudi za ljudi, ki imajo težave s sklepi, saj je vsak poskok 100% blažen!
Osnova Jumping® Fitness treninga je kombinacija hitrih in počasnih skokov, variacij  klasičnih korakov, dinamičnih šprintov in ”Power športnih” elementov. Kompleksnost vaj pa zagotavlja krepitev celotnega telesa.
Jumping® je tri krat bolj učinkovit kot tek, saj se zaradi nenehne spremembe v težnosti hkrati aktivira in sprosti več kot 400 mišic, porabi tudi do 1200kcal na uro, kar je več kot pri drugih vzdržljivostnih športih.
Jumping® Fitness trening je primeren za moške in ženske, ter za vse starostne skupine! Tudi vrhunski športniki izvajajo svoje treninge na Jumping® trampolinih! Zato se pridruži naši ”družini” neskončne zabave!
Žur = trening, trening = JUMPING® FITNESS

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!