Uspešno usvajanje novih znanj! - 70 % na 3-mesečni tečaj tujega jezika (1x na teden po 90 min) za različne starostne skupine: angleščina, nemščina, španščina, francoščina, italijanščina, arabščina ali slovenščina kot tuji jezik!

Rek Več jezikov znaš, več veljaš, danes drži bolj kot kadarkoli prej - izkoristite priložnost za učenje novega jezika in širitev obzorij!

40,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
130,00 €
-70%
Prihranek:
90,00 €
 
 

Jezik je več kot le beseda - je splet misli, čustev in želja. Jezika ne moremo prevesti v vsej njegovi popolnosti, ne moremo se ga naučiti s slovarjem, ne moremo ga uporabiti v vseh situacijah enako. Lahko pa ga gradimo v okolju. Verjemimo v pravo vrednost jezika, ki ga lahko izkusimo le v sami situaciji. Srečajmo se z jezikom tam, kjer se srečujemo vsak dan- v življenju, s prijatelji, z družino, v trgovini, v šoli... Vstopite v čudovit svet neznanih jezikovnih odtenkov in prebudite v sebi tuj jezik skozi vsakodnevne situacije v času in prostoru!

Učenje tujih jezikov je veliko več kot ustvarjanje besed in slovničnih struktur. Raziskave kažejo, da ima proces pozitiven učinek še na širino otroškega besednjaka, na fleksibilnost mišljenja, na konceptualizacijo pojmov, ter na ohranjanje in krepitev spominskih sposobnosti. Od vstopa v vrtec dalje, otrok postopoma integrira na "jezikovni trg", kjer se mora identitetno "(z)najti". Uresničuje se v diskurzivnih praksah, razvija značilno jezikovno vedenje, ter izkazuje različne stopnje predstav o svetu, kakršen se mu prikazuje.

Poznavanje tujih jezikov je prej norma kot izjema v sodobnem svetu. Skorajda ne obstaja več država, kjer ne bi bila prisotna dvojezičnost: med 193 uradno priznanimi državami sveta, jih le 30 lahko smatramo za resnično enojezične. V Mentalni renesansi izvajajo tečaje razširjenih svetovnih jezikov. Spodbujajo vas k učenju več jezikov, saj raziskave potrjujejo, da s tem krepite dragocene spretnosti na več življenjskih področjih. Skupine udeležencev oblikujejo glede na starost in interese, saj ima vsaka svoje potrebe in predznanje. Sestavijo skupine s predšolskimi otroki, z osnovnošolci s podobno starostjo, s srednješolci, s študenti, z odraslimi, s starejšimi. Posebej gradijo usmerjene skupine, npr. priprava na maturo, na mednarodne izpite, na razgovor za zaposlitev v tujini. Pripravljajo tudi na šolske jezikovne teste in jezikovne izpite ra razne študijske smeri. Prav tako se prilagodijo podjetjem in družinskemu krogu. Verjamejo, da vsaka od teh skupin vsebuje elemente poučevanja in učenja, ki jih želijo izpostaviti in obvladovati. Tečaje ponujajo v večjih in manjših skupinah, ter v individualni obliki. Menijo, da ima vsaka oblika svoje prednosti in slabosti, zato tečajniki po potrebi v skupinske oblike lahko občasno vključijo individualne ure, s katerimi je napredek še kakovostnejši. Nagibajo se k vključevanju oseb s posebnimi potrebami, zato po potrebi sestavijo osebni jezikovni učni program, ki poteka občasno, ob rednem jezikovnem programu. Njihova posebnost je ta, da učenje v učilnicah izmenjujejo z učenjem v okolju. Prepričani so, da je izkušenjsko učenje jezika edina pot do resničnega jezika. Zaradi takšnega nazora so se odločili tudi za lastno izdelovanje učnega gradiva, vi pa boste veseli, da ne boste imeli stroškov z nakupom učbenikov in delovnih zvezkov. Več razlogov je, da so ubrali takšne pristope: rastoča konkurenca, sodobna tehnologija, selitve na vse konce sveta, visoke zahteve šolskega sistema, pomanjkanje časa in denarne razmere. Na drugi strani ste vi, s svojo enkratno osebnostjo, ki želite zase in za svoje bližnje najboljše.

Zanesljivo edini v Sloveniji s tako naravnim, živim in izdelanim pristopom!

Tečaje tujih jezikov izvajajo profesorji ali jezikoslovci s poglobljenimi znanji s področij pedagogike, didaktike in psihologije. Pri tečajih kombinirajo slovenske učitelje tujih jezikov in tuje učitelje, ki so naravni govorci. Vsi učitelji sami obvladujejo enega ali več tujih jezikov na visoki ravni, ter so sami šli skozi proces usvajanja tujih jezikov doma in v tujini, s čimer so uspeli razviti čut za tovrstno metodiko.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Nega obraza s HYDRAFACIAL globinskim čiščenjem in ultrazvokom!

Inovativni tretmaji, ki bodo vašo kožo osvežili, učvrstili in pomladili!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Terapevtska masaža z zdravilnim CBD-jem v salonu Beauty District

Holistična tehnika masaže s svečami je starodavna praksa, ki jo izvaja profesonalni maser!