Preizkusite se v nori adrenalinski igri! - 59 % na paintball paket za 1 osebo: najem poligona pod Pohorjem z inštruktorjem + najem opreme (zaščitna obleka, zaščitna maska, puška, neomejen polnilni zrak), pri Paintballu Maribor!

Zabavno in družabno športno doživetje! Kuponi so unovčljivi vse do 1. 6. 2016!

4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-59%
Prihranek:
7,10 €
 
 

Preživite prosti čas s prijatelji in se zabavajte v adrenalinskem paintballu pod Pohorjem!

Paintball je ekipna igra, primerna tako za fante, kot dekleta in ni starostno pogojena. Razlog zakaj je paintball tako priljubljen leži najbrž v tem, da smo se skoraj vsi že kot otroci igrali z plastičnimi imitacijami pušk in se streljali, največkrat kot Nemci in partizani ali pa ravbarji in žandarji. Poleg tega si lahko pri paintballu resnično zadet in s tem izločen iz igre. Paintball pa nam daje možnost, da se tako kot takrat igramo s prijatelji, s to razliko, da takratni ''pok, pok, pok'' sedaj nadometi prava barvna kroglica, ki nasprotnika dejansko zadane in na njem pusti barvno sled, ter ga tako izloči iz igre.

Paintballa se je prijel nadimek ''adrenalinski šport''. In vsak igralec, ki ga enkrat preizkusi, spozna, zakaj je temu tako. Predstavljajte si, da klečite ali ležite za drevesom, mimo vas pa švigajo kroglice iz vseh strani. Sami ne smete biti zadeti, če pa želite zmagati v igri, pa morate tudi vi streljati nazaj v nasprotnike. Kroglice letijo s takšno hitrostjo, da se sliši ''žvižganje'' kroglice mimo vaše barikade. Skoraj ga ni človeka, ki bi ga takšna situacija pustila hladnega. Utrip poskoči, na čelu se prikaže znoj, živci pričnejo delovati s polno paro. Večina ljudi takšne občutke doživlja kot užitek.

In to je bistvo paintballa: akcijska igra, kjer je posameznik samo del ekipe in le ta brez sodelovanja celotne ekipe ne more premagati nasprotnikov. Taktični premiki, ekipna komunikacija in drznost ter tudi kanček rizika so dejavniki, ki od posameznika zahtevajo, da odkrije nekatere svoje lastnosti, ki se jih sam niti ni zavedal. Vabljeni!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Permanentni make-up po izbiri v Frizerskem salonu Hair dance

S permanentnim ličenjem boste vedno urejene!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska zlata masaža celega telesa AFRODITA - NOVA ENERGIJA!

Sprostitev in razvajanje duše in telesa! Razvajanje je tudi popolno darilo za ljubljeno osebo!

-50%
NOVO Dobrovce pri Mariboru

Redni servis avtomatskega menjalnika za osebni avtomobil

Poskbite za pravočasni servis tvojega jeklenega konjičeka!

Super cena
Oseb: 3
NOVO Maribor, Slovenija

Družinsko striženje v salonu Frizerstvo Weis

Omislite si nove frizure!