Popolna vadba za vsakogar! - 50 % neomejeno 1-mesečno karto za vse vadbe v centru PYA! Izbirate lahko med naslednjimi vadbami: joga, pilates, fit & slim, zdrava hrbtenica, nirvana fitness, pump, funkcionalni trening, deep work, piloxing in step-TNZ!

Oblikujte svoje telo in se hkrati znebite napetosti ter stresa!

1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
24,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,00 €
-50%
Prihranek:
24,50 €
 
 

Zamigajte še pred poletjem v Centru PYA!

Joga 
je čudovita pot v veliko notranje potovanje.
Je celovita znanost o življenju, pot osebnega razvoja, ki vodi do notranjega miru, radosti, samozavesti, uravnoteženosti in zdravja na vseh ravneh, telesni, razumski, duševni in duhovni. Je najcelovitejši in najstarejši sistem, ki pa ni nujno dolgočasen.
Pilates
je posebna vrsta vaj za krepitev telesnih mišic, ki daje poseben poudarek na težje dostopnih, manjših in šibkejših mišicah, ki pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic in srčno-žilnega sistema, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji, ter bolj povdarjenemu samozavedanju. Trening vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbah.
Vadba Fit & slim je namenjena vsem, ki želijo ob glasbi z zmernim tempom izboljšati splošno telesno sposobnost (telesno kondicijo, moč, gibljivost, ravnotežje in koordinacijo gibov).
Pri vadbi zdrava hrbtenica vam ponujamo nekoliko drugačni pristop kompleksnih in enostavnih gibov oz. vaj. Uporabljamo tehniko gibanja in vaj, ki učinkovito delujejo na funkcije živčnega sistema in s tem na kvalitetno in varno gibanje. Poudarek je na celotnem telesu, na vseh sklepih in seveda tudi hrbtenici ter kakšna je strategija sledenju bolečine. Le celosten pogled na človeka in njegovo gibanje lahko ponudi pravi odgovor.

Nirvana fitness: sistem, ki vas bo naučil pravilnega dihanja s pomočjo cikličnih krepilnih pilates/joga vaj, kar vodi do počasnejšega in globljega dnevnega dihalnega ritma (diafragmatični/trebušni način s podaljševanjem izdiha), ki bo nadomestil plitek in hiter vzorec dihanja. Nirvana prediha tudi vaš um in vas sprosti. Iz vadbe boste odšli pomirjeni in sproščeni.
Pump
 je zabaven, preprost in učinkovit trening celega telesa, s katerim povečujemo vzdržljivost, moč in oblikujemo telo. Vadi se ob glasbi po enostavni koreografiji. Treniramo s pomočjo droga, na katerega dodajamo različno težke uteži in tako sami določamo želeno intenzivnost vadbe.
Funkcionalni trening
 je oblika kombinirane vadbe, ki je v zadnjih letih prišla iz ZDA v Evropo.Ta oblika vadbe ne pozna izoliranega treninga določenih mišičnih skupin (bistvena razlika s fitnesom), temveč je izjemno raznolika vadba, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. Večinoma se uporablja lastna teža, kolebnice, žogice, elastike, majhne uteži,flexi-bar (3Dvadbaprihodnosti).

Deep Work je atletski trening, ki 100 % kuri maščobo. V eni uri naredimo vaje za moč, vzdržljivost in gibljivost. Pri vadbi ne sodelujejo le največje mišične skupine, ampak tudi manjše, zato je poraba energije med vadbo izjemno visoka. Deep Work je funkcionalni holistični trening, kar pomeni, da naše telo treniramo tako, da z lahkoto, brez kakršnihkoli bolečin opravljamo vse dejavnosti vsakodnevnega življenja.
Piloxing
 je vznemirljiva, nova, visoko intenzivna, intervalna vadba, ki privablja veliko privržencev vključno  s Hollywodskimi in mednarodnimi zvezdami in je zelo popularna med ženskami.Piloxing združuje  gibe pilatesa, plesa in boksa in služi za oblikovanje mišic, izgorevanje maščobnih celic, deluje kot kardio vadba, ki zagotavlja oblikovanje telesa z vadbo, ki  ponuja zabavo in izziv.
Step TNZ
 - že ime samo pove, da gre za vadbo, pri kateri oblikujemo najbolj kritične dele telesa (trebuh, noge, zadnjica) s pomočjo stepperja.  Trening je sestavljen iz uvodnega dela, v katerem pretegnemo mišice in telo pripravimo na napore med samo vadbo. Nato sledi glavni del, ki se sestoji iz aerobnega dela na žogi , ki je ravno prav intenziven, da omogoča porabo energije iz maščobnih zalog. Nato sledijo vaje za krepitev trebuha, nog in zadnjice, ki temeljijo na mišičnem naprezanju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!