- 50 % na 3-urni najem sveta savn in Wellness centra Sitar (do 10 oseb), na Ribniškem Pohorju: 4 savne (finska, turška, bio in infrardeča) + masažni bazen + ledena jama + uporaba brisač in rjuh + suho sadje in čaj!

Za sproščujoče jesenske trenutke!

3-urni najem savne + wellness centra, do 10 oseb
3-urni najem savne + wellness centra, do 10 oseb
74,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
150,00 €
-50%
Prihranek:
75,10 €
 
 

Dobrodošli v svet razvajanja! Da bi se v savni in masažnem bazenu popolnoma sprostili od pogledov neznancev, je ta ponudba kot nalašč za vas! Wellness Sitar vam ponuja savnanje v ambientu gozda in vam pričara občutke razvajanja v naravi. Nadihajte se svežega zraka in se prepustite pomirjajočemu vplivu gozdov, ki vas obdajajo.

Blagodejna toplota in zdravilni učinki savn vam zagotavljajo dobro počutje. Savnanje deluje antistresno, razstruplja organizem, krepi imunski sistem, čisti dušo in telo. Savna je prostor za sprostitev in meditiranje, kjer se lahko posvetimo le sebi. 
Finska savna: temperatura zraka je 80-100 °C, zrak je suh. Segreti zrak sprosti napetost v mišicah in povzroči obilno potenje, ki očisti telo. Po savnanju se prileže osvežitev telesa z ledom iz lednega vodnjaka. Turška savna: turška savna ali parna kopel je priporočljiva predvsem za čiščenje kože, učinkuje tudi na sproščanje mišic. S pomočjo pare se pore na koži odprejo in koža se naravno očisti. Visoka vlažnost zraka ter temperatura 50-55 ºC vplivata blagodejno na dihalne poti, podobno kot pri inhalaciji. BIO savna: je mehkejša oblika klasične finske savne. Temperatura zraka do 60 °C in vlaga okrog 45 % ustvarita prijetno klimo in obremenitev krvnega obtoka je v bio savni manjša. Infrardeča savna: energija v infra rdeči savni deluje globinsko in ogreje naše telo. Temperatura v infrardeči savni je nižja kot v finski, tako da je dostopna tudi ljudemi s kardiovaskularnimi težavami. Infra rdeča savna s segrevanjem telesa pospešuje krvni obtok in vaša koža postane spet lepša, bolj mehka in mladostna.

Pobegnite stresu in si privoščite pomirjajoče razvajanje! Osvežite se v kristalni vodi njihovega masažnega bazena ali se prepustite rokam izkušenih maserjev. Doživite ambient pravljičnega gozda in se posvetite sebi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!